İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimleri için CHP'den yeniden aday olan Ekrem İmamoğlu’nun mal beyanında bulunmayan Sarıyer Emirgan'da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 milyon dolar) değerinde eksik mal beyanında bulunduğu iddiası sosyal medyada tartışılmıştı.

Emeklilerin zamlı maaş farkları bugün hesaplara yatırılacak Emeklilerin zamlı maaş farkları bugün hesaplara yatırılacak

Sözcü TV'de Uğur Dündar, İmamoğlu’na neden mal beyanını 50 milyon dolar eksik verdiğini sormuştu. İmamoğlu da “O benim değil, şirketimin” demişti.

Bu açıklaması Nihat Genç’i çıldırttı. Genç bu cevap üzerine, “Şirket senin değil mi? İnsanları bu kadar salak, enayi yerine koyuyor işte.” ifadelerini kullandı.

Genç şu ifadeleri kullandı;

"İmamoğlu'nun arkasında sıra olan adamlardan ne olur? Memlekete ne hayır gelir? Bir Laz müteahhit. 2011 yılında gitmiş. Beşli çeteden başkan yapacaklarmış olmamış, gelmiş CHP'den olmuş. O kadar terbiyesiz bir adam ki servetini saklamış CV'den.Servet beyanı vardır ya. Sözcü TV'de Uğur Dündar da sorunca diyor ki ‘’O benim değil şirketimin.’’  Cümleye bak yani. ‘’Benim değil, şirketimin.’’ Yani şirketim benim değil mi? Ne yapıyorsunuz siz. İnsanları bu kadar da kurbağa, enayi, salak yerine koyuyorlar. Bunu da nerede yapıyorlar?  Çağdaş, Laik Sözcü TV'de yapıyorlar. Kim yapıyor? Uğur Dündar."