Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Başakşehir ise yarı finalde Ankaragücü'nün rakibi oldu.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızlıların teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Demokratik ortamda değiliz"

"İki direk, iki sayılmayan gol, penaltı pozisyonları! Bunlarla ilgili konuşamıyoruz, disipline sevk ediliyoruz. Demokratik ortamda değiliz, özgürce konuşamıyoruz. Herhalde yakında maçla ilgili konuşmaktan da korkacağız."

"Artık ana hedefimiz lige yöneleceğiz"

"İnsan üzülüyor, kupayı kazanmak istiyorduk. Artık ana hedefimiz lige yöneleceğiz. Oyuncularım da üzgün, kafalarında çok fazla soru işareti var."

"Oyuncuların kafasında hakem hataları var"

"Lale Orta ve Hugh Dallas kafamıza takılan maçlarla ilgili konuştu. Hakem hatalarıyla ilgili düşüncelerimizde haklı olduğumuz ortaya çıktı. Bu maçta da benzer pozisyonlar vardı. Bunlarla ilgili de değerlendirmeler olacaktır. Genel olarak oyuncuların kafasında bu hakem hataları var. Korkuları var."

"Lale Orta'nın açıklamaları bizi sevindirdi"

"İnşallah bundan sonra hatalar olmaz. Lehimize hata olduğunda da ilk Galatasaray Kulübü çıktı ve söyledi. Kimseye hata olmasın. Bir hafta hazırlanıyorsunuz ama hazır olmayan biri hakkınızda kararlar veriyor. Ama Lale Orta'nın açıklamaları bizi sevindirdi."