Maç sonunda yaşanan olayların damga vurduğu Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yankıları sürerken şok gerçek ortaya çıktı.

Trabzon'da yaşanan şiddetten en çok etkilenen isimlerden olan Dominik Livakovic'in maçın ardından takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Galatasaray nefes kesen maçta hata yapmadı, Adana Demirspor'u 3 golle geçti Galatasaray nefes kesen maçta hata yapmadı, Adana Demirspor'u 3 golle geçti

Hırvat kaleciye maç sırasında kale arkasından birçok madde atılırken ikinci yarıda sakatlık yaşadığı esnada çenesine madde isabet etmişti. Livakovic'e maç sonu soyunma odasına giderken ise yumruk atıldı.

YÖNETİM DEVREYE GİREREK İKNA ETTİ

Livakovic, soyunma odasına vardığında ise "Benim için burası bitti. Ayrılmak istiyorum" dedi. 29 yaşındaki kalecinin bu sözleri, yaşananların üstüne şoku bir kat daha artırırken ilk hamle teknik heyetten geldi. İsmail Kartal ve ekibi, oyuncuya destek olup sakinleştirmeye çalışırken sonrasında ise sarı-lacivertli yöneticiler devreye girerek Livakovic'i ikna ettiler.

Yaşananların ardından Fenerbahçe'deki diğer yabancılar için de ayrılık konusunda endişeler artarken teknik heyet ve yönetim bu konuda oyuncularla görüşüp destek olmaya devam ediyor.

MAÇIN ARDINDAN ŞOK GEÇİRDİ

Fenerbahçe'nin file bekçisi Livakovic yaşanan olaylardan en çok etkilenen isimlerin başındaydı. Hırvat kaleci, ilk yarıdan itibaren yaşanan gerilimden çok etkilendi.

Devre arasında takım arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Livakovic'e ikinci yarıda ise daha fazla madde gelmeye başladı. Bu maddelerden birisi sakatlandığı esnada çenesine isabet eden Livakovic'e maç sonu ise soyunma odasına giden yumruk atıldı.

Yaşadığı şok daha da artan Livakovic'in uzun süre kendine gelmekte zorlandığı öğrenilirken sağlık ekibi de müdahalede bulundu. Soyunma odasında ailesi ile telefonla konuşan Livakovic, sonrasında güçlükle sakinleşti.