Erdoğan, Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu Erdoğan, Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu

Finans alanında ülkemizin öncü bankalarında şube müdürlüğü görevlerinde bulunan Ömer Vanlı, AK Parti Rize Derepazarı beldesi’nden Belediye başkan aday adaylığı için başvuru da bulundu. Ülkemize 35 yılı aşkın süre Bölge Müdürü ve Daire Başkanı olarak hizmetlerde bulunan Ömer Vanlı, bilgi ve deneyimlerini hemşehrileri için değerlendirmek istediğinin altını çizdi.

Vanlı, başvuru sırasında duygularını şöyle dile getirdi: “AK Parti teşkilatımıza başvurumuzu ‘bismillah’ diyerek yaptık. İnşallah, çıkmış olduğumuz kutsal hizmet yolculuğumuzu başarıyla neticelendireceğiz. Rabbim Derepazarlı çok değerli hemşehrilerimize nice güzel ve değerli hizmet sunmayı nasip etsin. Derepazarlı hemşehrilerim her şeyin en güzelini ve en iyisine layık. Hazırlamış olduğum projelerimi onlar için hayata geçirmek istiyorum. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyor, tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

   

ÖMER VANLI KİMDİR?

1963 yılında Derepazarı Rize' de doğdu. İlkokul ve ortaokulu Derepazarı'nda bitirdi. Liseyi Rize Lisesi'nde okudu. 1982 yılında başladığı Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünü 1986 yılında bitirdi. Evli ve 2 çocuk sahibi. 1989 yılında Ziraat Bankası'na uzman yardımcısı olarak göreve başladı, 1999-2013 yılları arasında İstanbul'da şube müdürlükleri, 2013-2017 yılları genel müdürlükte daire başkanlığı görevlerinde bulundu. 2021 yılında emekli oldu. Emekli olduktan sonra Ziraat Bankası yurt dışı iştiraki ZB Georgia’da yönetim kurulunda görev aldı.