CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) 'kimyasal silah kullandı' iftirası atan Türk Tabipleri Birliği(TTB) Eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile bir araya geldi.

SARAÇHANE'DE BULUŞTULAR

Bakan Fidan, Hamas lideri Haniye ile görüştü Bakan Fidan, Hamas lideri Haniye ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik le beraber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de buluştular. Yasak olmasına rağmen CHP İl Örgütü sendikalarla birlikte Saraçhane'den Taksim Meydanı'na yapılması planlanan yürüyüşe de katılacak.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Saraçhane'de Özel ve İmamoğlu Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal silah' iftirası atıp PKK'ya arka çıkan Şebnem Korur Fincancı ile bir araya geldi. Şerefli Türk Ordusuna "kimyasal silah kullandı" iftirası attıktan sonra silahlı terör örgütü propagandası suçlamasıyla 2 yıl hapis cezası alan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 1 Mayıs yürüyüşünde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Özgür Özel ile poz verdi. Sosyal medyada ses getiren fotoğraf için 'ihanetin karesi' yorumları yapıldı.