CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ramazan Bayramı'nda arayıp bayramını tebrik etmiş ve randevu isteyeceğini açıklamıştı. Özel'in açıklaması sonrası Beştepe ile CHP arasında ilk temas bayramda kurulmuş oldu. Randevudan önce parti içinde takvimlendirmenin düzenlenmesi gerektiğini dile getiren Özel, yetkili kurullarla seçim sonuçlarını değerlendirip yol haritasını belirlendiklerini söyledi.

"NEZAKET ZİYARETİ DEĞİL"

Yarın önce MYK'nın sonra da PM'nin toplanacağını dile getiren Özel, "Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini oluşturup randevu talep edeceğiz. Bu görüşme nezaket ziyareti değil. Önemli gündemlerim olacak" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL KONUŞMASINA ŞÖYLE DEVAM ETTİ

Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşları söküldü, polisler yaralandı Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşları söküldü, polisler yaralandı

"Kısa bir görüş için değil belki gündemleri önceden müzakere ettiğimiz uzun yapıcı olmasını ümit ettiğim sonuçlar alacağımızı düşündüğüm bundan sonraki Türkiye açısından anlamlı olacak bir sürece gireceğiz. Ama bu görüşme için önce parti içi kurullarla tüm temasları tamamlamam gerekiyor öncemki genel başkanların da fikirlerini alarak gideceğim."