RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” programında kendisini hedef gösteren ve hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'ya tazminat davası açacağını açıkladı. Taşçı, Twitter'dan yaptığı açıklamada, RTÜK'ün Beyaz Tv'ye para cezası verdiğini duyurmuştu.

Cezayı paylaşan Taşçı, "RTÜK, şikayet dilekçemiz üzerine Rasim Ozan Kütahyalı’nın “kirli ve düzeysiz” dili nedeniyle Beyaz TV’ye oybirliğiyle yüzde 3 para cezası verdi. @RasimOzan_K Üst Kurulun oybirliğiyle aldığı kararı da değerlendirirsin!" ifadelerini kullandı.

"BUNLAR MANYAK, BUNLAR FAŞİST"

Beyaz TV futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, kararın açıklanmasının ardından katıldığı yayında 'Bunlar manyak, bunlar faşist' diye konuştu. Kütahyalı, küfürlü ifadelerini yayında tekrarlayarak savundu. Kütahyalı'nın küfür etmenin normal olduğunu anlatması dikkat çekti.

"BEN ONUN HER ŞEYİNİ BİLİRİM"

Rasim Ozan Kütahyalı, İlhan Taşçı'yı tehdit ederek; "Bizi şikayet eden... Ben onun plakasını, her şeyini bilirim... Şimdilik karışmıyorum... Şimdilik bir şey demiyorum...' diye konuştu.

"BU SÖZLERİNDEN DOLAYI TAZMİNAT DAVASI AÇIYORUM"

Rasim Ozan Kütahyalı'nın katıldığı yayından anları paylaşan RTÜK üyesi İlhan Taşçı, "Rasim Ozan Kütahyalı’ya bu videodaki sözlerinden dolayı tazminat davası açıyorum. Kazanacağım tazminatı ÇYDD ve KumpasDer'e bağışlayacağımı şimdiden ilan ediyorum. Bildiklerini artık mahkemede anlatır kirli ağız!" ifadelerini kullandı.