Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transferi konuşulmaya devam ediyor. 2022 Dünya Kupası esnasında Manchester United'daki sözleşmesi feshedilen Portekizli yıldız bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Al Nassr ile 500 milyon euro karşılığında 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Ronaldo'nun bu hamlesi eleştirileri de beraberinde getirdi ancak eski takım arkadaşı ve Manchester United'dan eski kaptanı Rio Ferdinand, yıldız oyuncuya sahip çıkarken yapılan ikiyüzlülüğe de dikkat çekti.

Kendi YouTube kanalında konuşan Ferdinand, Ronaldo'nun transferini değerlendirirken, "Nihayet mutlu olmasına sevindim. Hangi seviyede oynarsanız oynayın her futbolcu için asıl mutluluk oynadığınız kulüpte nasıl hissettiğinizdir. Orada mutlu olmak en önemli şeyler biri. Bu yüzden pek çok insanın gitmesini beklemediği bir ülke de olsa Cristiano Ronaldo'nun mutlu olmasına sevindim." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo

'BEN BU İKİYÜZLÜLÜĞÜ SEVMİYORUM'

Cristiano Ronaldo'ya yapılan eleştirileri iki yüzlülük olarak değerlendiren Rio Ferdinand, "Bu, Cristiano Ronaldo'nun kariyerini üzücü bir şekilde bitirdiği anlamına gelmiyor. İnsanların nasıl böyle yorumlar yapabildiğini anlamıyorum. David Beckham, Frank Lampard, Wayne Rooney ve Steven Gerrard'ı izlemek harikaydı. Aynı şekilde Amerika'da oynadıklarını görmek de... Kariyerlerini harika paralar kazanarak bitirmeyi hak ettiler. Bırakın Cristiano Ronaldo da bunun keyfini çıkarsın. Ailesiyle yeni bir kültürü deneyimleyecek. Onu eleştirenler kokuşmuş yorumlar yapıyorlar. MLS'e giden her futbolcuya 'Kariyerinin son dönemi için en iyi tercihi yaptı' dediniz. Şimdi Cristiano Ronaldo, Al Nassr'a gidince bir anda utanç verici olay oldu. Ben bu iki yüzlülüğü sevmiyorum. Adaletli olun" dedi.