Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç'ın katıldığı programda belediye başkan adaylığı için Mustafa Saral'ın ismi duyuruldu. Programda konuşma yapan Kılıç, “Millî Görüş’e, Saadet Partisi’ne ihtiyaç var. 2002’den beri ilk kez grup olarak TBMM’deyiz. Meclis’e ses geldi. 31 Mart’tan sonra da 2028 seçimlerinde en güçlü parti biz olacağız, buna inanıyoruz” dedi.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı, Of Sahil Günbatımı Tesisleri'nde düzenlenen “Of Adayını Açıklıyor” programı ile Of belediye başkan adayını kamuoyuna ilan etti. Gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde Saadet Partisi'nin Of belediye başkan adayının Mustafa Saral olduğu belirtildi.

Cumhur İttifakı'nın Trabzon ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı Cumhur İttifakı'nın Trabzon ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı

“OF, YAŞANILAMAZ BİR HALDE”

Saadet Partisi’nin Of belediye başkan adayının açıklandığı programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, GİK Üyesi Cevat Kurt, İl Başkanı Şakir Şahintaş, ilçe başkanları, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, partililer ve coşkulu bir kalabalık katıldı. Programda konuşma yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “İlçemiz, maalesef yaşanabilir bir Of olmaktan çıkmış durumdadır. Fırsatını bulan göç etmekte, fırsat bulamayan da sıkıntılarla yaşamaya devam etmektedir” dedi.

“MİLLÎ GÖRÜŞ’E, SAADET PARTİSİ’NE İHTİYAÇ VAR”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç da “Of Adayını Açıklıyor” programında katılımcılara hitap etti. Saadet Partisi’nin 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılmasını ümit ettiklerini belirterek Of’ta da seçimi kazanacaklarını dile getirdi. Filistin’de yaşanan soykırıma dair konuşan Kılıç, Millî Görüş’ün tekrar iktidar olması halinde kan ve gözyaşının dineceğini vurguladı. Kılıç, “Millî Görüş’e, Saadet Partisi’ne ihtiyaç var. Hepimiz gayret içerisinde olmalıyız. Millî Görüş demek; hakkı haykırmak demektir” diye konuştu.

“MAZLUMUN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Millî Görüş’ün tekrar iktidar olması gerektiğini kaydetti. Hükümete eleştirilerde bulunan Kılıç, “2002’den beri ilk kez grup olarak TBMM’deyiz. Meclis’e renk ve ses geldi. Biz mazlumun sesi olmaya devam ediyoruz. 31 Mart’tan sonra da 2028 seçimlerinde en güçlü parti biz olacağız, buna inanıyoruz. Of’ta da Mustafa Saral kardeşimizi belediye başkanı seçeceksiniz inşallah” ifadelerini kullandı.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Saadet Partisi Of belediye başkanı olarak açıklanan Mustafa Saral da alkışlar eşliğinde katılımcılara seslendi. Kendisine destek veren herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Saral, "Halkımız, bu seçim döneminde, yapacağımız ziyaret ve çalışmalarda, ortaya koyacağımız plan ve projelerde, aslında Of için neler yapılabileceğini, Of’un içinden çıkan insanların neleri yapabileceğini görecek ve yaşayacaktır! Ve bugünden sonra artık hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır!” ifadelerini kullandı.

“SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ TESPİT ETTİK”

Saral, “Donanımlı, azimli ve heyecanlı bir ekip kurduk ve çalışmalara başladık. Talip olduğumuz bu görevin hakkını verebilmek için, sorunlara çözüm üretebilmek için sorunların nedenlerine inmemiz gerekiyordu. Bunun için de uzunca bir süre sahadaydık. Esnafımızın her kademesini ziyaret ettik, istişareler ettik. Dinledik, nasıl çözüm yolları bulabiliriz diye kafa yorduk, neyin doğru neyin yanlış olduğuna birlikte karar verdik” ifadelerini kullandı.