MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi? MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi?

Saadet Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güneş, bu kapsamda Kahramankazan’da esnaf ziyaretinde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Cafer Güneş, partisinin kendi amblemi ve bayrağıyla seçime girdiğini söyleyerek, çalışmalarının tüm Ankara ve Türkiye için hayırlı sonuçlar doğurmasını umut ettiğini belirtti.
Güneş, “Yerel seçimlerin Ankara'mıza, Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum. Ben Cafer Güneş, Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı. Bugün Kahramankazan'dayız, esnaf ziyaretinde bulunduk. Bulunmaya da devam ediyoruz. Yalnız her zaman yapılan bir takım kasti şeyler şimdi yine karşımıza çıktı. Bazı basın yayın organlarında, Saadet Partisi Ankara'da bir başka partiyi destekleme yönünde karar aldı şeklinde çıkan haberlerin kesinlikle aslı astarı yoktur. Bunlarla ilgili hukukçularımız gerekli işlemleri de yapacaklar. Çalışmalarımız inşallah hayırlı olur, hayırlı neticeler verir. Tüm Ankara'da, tüm Türkiye'de Saadet Partisi olarak kendi amblemimiz, kendi bayrağımızla seçime giriyoruz. Tekrar tüm Ankaralılara teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.