Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maç sonrası Vole YouTube kanalında konuşan Serdar Ali Çelikler, sarf ettiği sözlerle spor kamuoyunda geceye damgasını vurdu.

Maçın hakemi Abdülkadir Bitigen ve yardımcısı Mustafa Savranlar hakkında konuşan Serdar Ali Çelikler, Türk yayıncılık tarihine kara leke olarak geçecek sözleriyle Twitter'ı ayağa kaldırdı. Mücadele hakeminin ailesi ve özellikle karısı hakkında herkesi şaşkına çeviren sözler söyleyen Serdar Ali, kitlelerin tepki yağdırmasına sebep oldu.

HAKEMİN EŞİ HAKKINDA İĞRENÇ SÖZLER

Serdar Ali Çelikler, ''Ahlaksızlık, şerefsizlik, tiyatro izliyoruz. Mustafa Savranlar, Kerem Demirbay gözünün önünde Erdoğan'ı tutup atıyor, faul bayrağı kaldıramıyorsun. Üç kere ‘F**k off’ diyor duymuyorsun, görmüyorsun, duymuyorsun çünkü sen adam değilsin! Hakem değilsin, adam da değilsin. Senin anana avradına sövseler, duymayacaksın. “Buyur abi akşam ben getireyim” diyeceksin karına sövseler, o haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız. Ulan adamı gözünün önünde tutuyor, itiyor. Bak penaltıda falan değilim ben. Tutuyor itiyor görmüyorsun. Küfür ediyor sana 3 kere ‘F**k off’ diye duymuyorsun ya. O zaman abi biz bunun neyini seyredelim?'' açıklamasında bulundu.

AK Parti'den 'Ergin Ataman' açıklaması AK Parti'den 'Ergin Ataman' açıklaması

VOLE YAYINDAN KALDIRDI, ÖZÜR DİLEDİ

Serdar Ali Çelikler'in bu sözleri kamuoyunda büyük tepki çekinde Vole, ilgili yayını YouTube'dan kaldırdı. Vole kanalı daha sonra konuyla ilgili özür mesajı yayımladı: ''ÖZÜR DİLERİZ: Yorumcumuz Serdar Ali Çelikler, Galatasaray - Antalyaspor maçı sonrası kullandığı ifadelerle ilgili aynı yayında ve sonrasında kişisel sosyal medya hesabından özür dilemiştir. VOLE olarak kullanılan bu dili biz de hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Yaşanan olayla ilgili herkesten özür dileriz.''

ÇELİKLER ÖZÜR DİLEDİ

Serdar Ali Çelikler de kendi sosyal medya hesabından özür mesajı yayımladı: ''İnsanın hayatında kötü günler oluyor. Benim için de bugün öyle bir gündü. Yayında isim vermeden de olsa sarfettiğim kelimeler kendime de yakıştıramadığım sözlerdi. Aynı yayında 2 kez söylediğim gibi tekraren hem muhattaplarından hem de izleyenlerimizden bir kez daha özür dilerim.''