YILMAZ: 'İFTİRALARLA MAĞDUR EDİLENLERE HAKLARI İADE EDİLMELİ'

Yazıda;  "İFTİRALARLA; işinden, aşından hatta eşinden edilen, ceza yiyen "fetözede" mağdurları kardeşlerimizden özür dilenerek tüm sosyal hakları acilen iade edilmelidir! " diyen Yılmaz'ın yazısı çarpıtıldı ve "YILMAZ FETÖCÜLERE AF İSTEDİ" şeklinde servis edildi.

Yazının tamamı okunduğunda FETÖCÜLERLE, FETÖ mağdurlarının net bir şekilde ayrıldığı anlaşılmasına rağmen malum medyanın bu tavrı 28 Şubat refleksinden bir kısım medyanın halen kurtulamadığı intibasını güçlendiren bir ibret vesikası olarak devam ettiğini gösterdi.

Şevki Yılmaz 'zede'leri yazdı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz 'zede'leri yazdı: Şayet ders aldıysak...

YILMAZ: HEP DEDİK! BUNLAR BAĞIRSAK GÜRÜLTÜSÜ

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Şevki Yılmaz, "Bunların cibilliyeti bu! Demediğinizi "dedi", yazmadığınızı "yazdı" derler. İftira, montaj, çarpıtma, algı ve manipülasyonda uzmandırlar. Bizim çizgimiz malum. Biz dağdaki teröristle, terörizm mağdurlarını, milletin üzerinden tankla geçen hain fetöcülerle, iftiralarla fetöcü olduğu iddia edilip, devletin yaptığı soruşturmalardan aklanan 'FETÖ MAĞDURLARI''nı hep ayırdık yarında ayıracağız.
KHK mağdurları sosyolojik bir vakıadır. Tescilli fetöcülere hakettikleri verildi verilecek, iftiraya uğramış ama fetöcü olmayan ve bu durum devletin yaptığı soruşturmalarla netleşmiş, aklanmış insanlara ise hak iadesi yapılmalıdır. Söylediğimiz budur.''
dedi.

PİŞMAN OLANLAR VE ÖRGÜTÜN ÇÖKERTİLMESİ İÇİN DEVLETE YARDIMCI OLAN "İBADET TAKIMI" DA BU KAPSAMDA DEĞERLENDİRİLMELİ

Yılmaz sözlerine devamla; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta bu yapıyı "ibadet, ticaret ve ihanet" söylemiyle 3 kategoride değerlendirdi. Biz de yazımızda ''ALDATILMIŞ İBADET TAKIMI, İŞLEDİKLERİ SUÇ VAR VE İTİRAF EDER, DEVLETE ÖRGÜTÜN ÇÖKERTİLMESİNDE YARDIMCI OLUR, PİŞMAN OLURSALAR'' bunlara yönelikte devletin şefkatli yüzünü göstermesi gerektiğini;
"Din istismarıyla ve uyduruk rüyalarla aldatılan cezaevlerinde vardiyalı yatmaya devam eden çoğunluğunu hanımların oluşturduğu 'ibadet bölümü' dediğimiz mahkûmlara da, pişmanlıkları alınarak af çıkarılmalı, devlet millet kaynaşması yeniden sağlanmalıdır."
ifadelerimizle belirttik.
Vesilenizle kamuoyunu bilgilendirmek isterim. Teşekkür ediyorum."

Şevki Yılmaz'ın çarpıtılan yazısının tamamını okumak için tıklayın

İlgili yazıyı sesli dinlemek için tıklayın...