Bismillahirrahmanirrahim
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehit ve Gazilerimize salat ve selam olsun! 

Milletimiz vatandaşlık görevini yerine getirdi! Sıra İktidarımızda! Verilen sözleri yerine getirmek için yeni kabinemizde ‘Bismillah’ diyerek görevine başladı Elhamdülillah! Seçim bitti geçim derdine çözüm için seferberlik ilan edilecek inAallah! 

Aile ve mutfak yangınlarını söndürmek önceliğimiz olmalı! Aksi halde siyasi sonumuzun gelmesi kaçınılmaz bir gerçek!   

Maddi ve manevi yangınların söndürülmesinde ve her işte başarılı olmanın olmazsa olmaz şartı; Emanet, Ehliyet, Liyakat, Meşveret, Uhuvvet ve Sadakat ilkelerine uyan hasbi kadrolarla çalışmaktır! Yani ''adama iş değil işe adam'' ilkesinden asla taviz vermemektir!  

İktidarın başarısı mutlaka bürokrasinin başarısıyladır! Bunun için yıllardır ihmal edilen “Personel (Bürokrat) havuzu!” kurulmalıdır! Vali, Genel Müdür vs… her atanacak kişi mutlaka o havuzun süzgecinden geçirilmelidir! Personel havuzunu oluşturacak komisyon üyeleri hiçbir beklentisi olmayan ve asla aday olmayacak hasbi kişilerden seçilmelidir! Biz bunu Refahyol Hükümeti zamanında vilayetlerde bile kurduk! Ve çok isabetli atamalar yapıldığına da şahid olduk! 

İktidarın oy kaybetmesinin ana sebeplerinden olan; geçen dönem hesabilerinin gaflet veya ihanetleriyle çıkarılan süresiz nafaka, genç evlilere mahkûmiyet, "kadının beyanı esastır” gibi zulüm yasaları ya TBMM’de ya da Anayasa Mahkemesinde mutlak iptal ettirilmelidir! 

İftiraya dayalı itiraflarla; işinden, aşından hatta eşinden edilen, ceza yiyen fetözede mağdurları kardeşlerimizden özür dilenerek tüm sosyal hakları acilen iade edilmelidir!  

Ayrıca din istismarıyla ve uyduruk rüyalarla aldatılan cezaevlerinde vardiyalı yatmaya devam eden çoğunluğunu hanımların oluşturduğu  “ibadet bölümü” dediğimiz mahkûmlara da mutlaka af çıkarılarak devlet millet kaynaşması yeniden sağlanmalıdır!  

“ Gençleri; din ve vatansever olmayan devletlerin geleceği yoktur!” gerçeğinden hareketle temeli şirke, küfre, kullara kulluk putçuluğuna dayalı maymuncu materyalist eğitimden acilen dönülmelidir!  

Şanlı tarihiyle ve kahraman ecdadıyla övünen bir nesil için acilen çok ciddi mülakatlarla alınacak din ve vatansever güzel ahlaklı muallim kadrolarıyla Milli Öğretim ve Milli Eğitim Programına dönülmelidir! 

Çocuklarımız Din, Vatan, Mukaddesat ve Şanlı Tarihimizin ve Kahraman ecdadımızın düşmanı terörist sevici hain öğretmenlere teslim edilmemelidir! 

Milli Ruh ve şuura sahip olduğunu bildiğimiz yeni Milli Eğitim Bakanımız, ehil, emin ve sadık ekibi “Milli Nesil” Projesini laftan eyleme, teoriden hayata geçirmeyi başaracağına yürekten inanıyoruz!  

Aile ve mutfak yangınlarının söndürülmesi için tavsiyelerimize haftaya da devam edeceğiz İnşallah! 

Allah’ımız; Dinimize, Vatanımıza ve Milletimize yapacağı Hak ve Adalet ilkelerine dayalı hizmetlerde başta cumhurresimizin ve ekibinin her daim yar ve yardımcısı olsun! Amiin 

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.   
Selam, sevgi ve duayla...  

Şevki Yılmaz  
 

www.sevkiyilmaz.net

Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955  
İnstagram: sevkiyilmaztr
Twitter: @sevkiyilmaz