Bismillahirrahmanirrahim
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehit ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

İktidara da muhalefete de ikazlarla ve derslerle dolu bir netice takdir eden iktidarımızı şımartmayan, milletimizi ve tüm mazlum dünya’yı sevindiren, başta Siyonist İsrail olmak üzere zalimlere matem ettiren Allah’ımıza hamd olsun!
Bu seçimin tek kazananı tüm mazlum coğrafyadır!
Kaybedeni de Siyonist, emperyalist zalimler ve aveneleri! Ve yalan yenildi! Elhamdülillah!
 “Eğer Allah size yardım ederse, size gâlip (üstün) gelecek yoktur ve eğer size yardımı terk ederse ondan sonra size yardım edecek kimdir? Mü’minler sadece Allah'a güvenip tevekkül etsinler.’’ (Kur’an-ı Kerim Âl-i İmrân Suresi 160. Ayet) İlahi mesajının belirtiği gibi zaferin sadece Allah’ımızın nusreti ve lutfü olduğuna inanarak sevinelim ama şımarmayıp şükür secdesi yapalım.
Şükür ve Hacet Namazlarını kılalım İnşallah!
Ve sadakalarla mazlumları ve mağdurları sevindirelim!
Artık İktidarın mazeret üretme dönemi bitmiştir!
Halkımız, gereken uyarıyı, almamız gereken tedbir ve dersleri sandıkta ortaya koymuş ve son sözünü söylemiştir!

Aile ve mutfak yangınlarının acilen söndürülmesini istemektedir!
Milletvekili seçimlerinde oy kaybına uğrayan iktidarımızda milletimize verdiği sözleri yerine getirerek küskünlerle yeniden barışması elzemdir.
Bunun içindede, içindeki hesabileri ve bilhassa gizli kriptoları temizlemeli artık!
Beraber ıslanıp beraber yürüdüğü fakat bir türlü göremediği hasbi kadrolarla yeniden Bismillah demelidir!

Tankın altına yatacak kadar fedakâr halkımız, bilhassa Kanaat Önderlerimiz ve Milli STK’larımız; bilhassa İçişleri, Milli Eğitim, Gençlik Spor ve Kültür Bakanlıklarına hangi zihniyet sahibi Bakan ve yardımcılarının getirileceğini merakla beklemektedir!
Merhum Nureddin Topçu Üstadımızın “Bu Ülke Maariften yıkıldı! Tekrar Maariften ayağa kalkacak!” tespitleri maalesef senelerce lafta kalmış eyleme dönüştürülememiştir!
Eğitimin Milli olmayışı toplumda her türlü maddi ve manevi yangınların ana sebebi olduğunu anlayacak ehil ve emin olan milli şahsiyetlere makamlar emanet edilmezse her türlü bela ve musibetlerin maddi ve manevi yangınların  sorumlusu dünya’da da ahirette de iktidarımız olacaktır!

Ayrıca İktidar içine sızmış feminist ve kripto kafalılarının oyunlarıyla; süresiz nafaka, erken evlilik mağdurları, kadının beyanı esastır gibi İslam’a isyan olan zulüm kararlarıyla oluşturulan yüz binlerce mazlumların ahlarının ve beddualarının bitmesi için acil tedbirlerin alınması hala devam eden bedduaları duaya çevirecektir!

Bu ve benzeri zulüm ve haksızlıkların kaldırılması için yazarımız Adnan Kalkan kardeşimizin “Reise Çağrı” başlıklı makalesini okumanızı ve İktidar sorumlularına okutmanızı tavsiye ediyoruz!

“Allah size, emanetleri, kamu görevlerini, devlet işlerini, sorumluluk gerektiren meseleleri mutlaka ehline, kabiliyetli, liyakatli, bilgili, dürüst ve güvenilir kimselere vermenizi, emrediyor! Ayrıca insanlar arasında hakem-hâkim, idareci olduğunuz zaman, adâletle icraat yapmanızı, hüküm vermenizi emrediyor. Allah size ne güzel öğütler veriyor, sorumluluklarınız konusunda sizi uyarıyor. Allah her şeyi işitir, her şeyi bilir, görür; doğru olanı duyurur, doğruları gösterir.” (Nisa S.58)  İlahi talimatına itirazsız ve şartsız uyarak dünyamızı da ahiretimiz ide huzurla mutluluk, bereket ve barış Cennetine çevirsin! Amiin.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.   
Selam, sevgi ve duayla...  
Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net
Twitter: @sevkiyilmaz  
Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955  
İnstagram: sevkiyilmaztr