Yeni müfredat milli ve manevi değerlerimize uygun olmalı Yeni müfredat milli ve manevi değerlerimize uygun olmalı

Yakın siyasi tarihin sembol isimlerinden Şevki Yılmaz, seçim sonrası iktidarın çözüme kavuşturması gereken birtakım mağduriyetler sıraladı ve önemli uyarılarda bulundu.

Yılmaz, iktidara çağrıda bulunarak "İftiraya dayalı itiraflarla; işinden, aşından hatta eşinden edilen, ceza yiyen Fetözede mağdurları kardeşlerimizden özür dilenerek tüm sosyal hakları acilen iade edilmelidir" dedi.

Yılmaz, süresiz nafaka, genç evlilere mahkûmiyet, "kadının beyanı esastır” gibi uygulamaları zulüm yasası olarak değerlendiren ve bu yasaların iktidarın oy kaybetmesinin ana sebepleri olduğu saptamasını yaptı. Ayıca, bu yasaların TBMM’de ya da Anayasa Mahkemesinde mutlak iptal edilmesi gerektiğini vurguladı.

Milli Nesil projesinin tatbik edilmesinin büyük bir sorumluluk olduğunu kaydeden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gençleri; din ve vatansever olmayan devletlerin geleceği yoktur!” gerçeğinden hareketle temeli şirke, küfre, kullara kulluk putçuluğuna dayalı maymuncu materyalist eğitimden acilen dönülmelidir!  

Ayrıca; Yılmaz, aile ve mutfak yangınlarının söndürülmesine dair tavsiyelerine önümüzdeki makalesinde de devam edeceğini okurlarıyla paylaştı.

Söz konusu yazının tamamını okumak için...