Dilipak, Ankara'yı uyardı: 'Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti', bir tuzaktır! Dilipak, Ankara'yı uyardı: 'Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti', bir tuzaktır!

Şevki Yılmaz, İslami ceza hükümlerinin terk edilerek Batı'dan ithal yasaların yürürlüğe konmasıyla artan suç oranına ve toplumsal yozlaşmaya dikkat çekti.

Yılmaz, bir öncki yazısında "Halkımızın iktidarımızdan bekledikleri!"ni yazarken, bu yazısındaysa halkın hukuki taleplerini mercek altına aldı.

'Halkımız iktidarımızdan, Bâtıl Batı'dan ithal edilen “gözü çıkarana az, gözlüğü kırana çok” ceza veren bu şirk ve necis ceza Kanunlarının acilen değiştirilmesini beklemektedir diyen Yılmaz, Batı'dan ithal kanunların fuhuştan faize, dolandırıcılıktan uyuşturucuya birçok konuda suçu önleme ve suçluyu cezalandırma noktasındaki ataletini vurguladı.

İthal yasaların suçludan taraf yapısını da eleştiren Yılmaz, "Sevgimizin ve Merhametimizin yönünü zalimden Mazluma, hainden mağdura, katilden maktule çevirmedikçe gerçek Hak ve adalet asla sağlanamaz" dedi.

“Hırsızın kolunu kesiniz!”, “ Ey Akıl sahibleri Kısasta Hayat vardır!” ve benzeri İslami Ceza Hükümlerini sadece hırsızlar, vurguncular, talancılar, caniler, tecavüzcüler, fahişeler ve cinsi sapıklar sevmez ve istemez!
Onun için bu bir avuç Putlu ve Mutlu azınlık İslam Şeriatına (Düzenine) salyalı ağızlarıyla “Kahrolsun” diye saldırıyorlar!

Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir! Makale: Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir!