Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 48 saatten az bir süre kaldı.

Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden Şevki Yılmaz, yerel seçimlere dair değerlendirmelerini okurlarıyla paylaştı.

31 Mart Rumi 1325'te Cennetmekan Abdulhamid Han'ın hâledilmesi hadisesini hatırlatan Yılmaz, o gün Müslümanları başsız bırakan Siyon-Haç ittifakının bugün de aynı motivasyonla faaliyetlerini yürüttüğünü kaydetti.

Yılmaz, 31 Mart kanlı darbesini savunanların karşısında Abdülhamid'in mirasını hıfz ederek Müslüman aleminin dirilişi için mücadele eden Menderes, Erbakan ve Özal merhumları da andı.

Yakın siyasi tarihimizden günümüze nazar eden Yılmaz "Şimdi Haç-Siyon ve yerli işbirlikçi Şeytanlarıyla aksatılmadan devam eden bu büyük Milli Mücadele Erbakan Hocamın özenle yetiştirdiğine ve koruduğuna şahid olduğumuz talebesi Receb Tayyib Erdoğan Reisicumhurumuzun omuzlarına yüklenmiştir!" dedi.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atılan ''Filistin’e ihanet etti' iftirasına da değindi. Yılmaz, Erdoğan'ı bu devrin 'Abdülhamid’i Menderes’i, Özal’ı Ve Erbakan’ı' olarak niteleyerek "Tüm Emperyalist ülkelerin İsrail’in etrafında birleşerek saldırdıkları İşgal altındaki Filistin’in yiğit insanlarının özellikle Kassam Tugaylarının direnişinde ve zaferinde en büyük pay ve en büyük destek Türkiye’miz ve O’nun lideri Tayyib Erdoğan kardeşimizindir" dedi.

Yılmaz, '31 Mart akşamı darbecileri ve şakşakçılarını asla sevindirmeyeceğiz' dedi ve tarihin tekerrür etmemesi için önemli uyarılarda bulundu:

"İktidara geldiğinde Afrika’da canavarların acımasız sömürüsüne terkedilmiş onlarca koloni devletçiklerde Türkiye’mizin sadece ilgisiz formalite 13 Elçiliği varken bu sayıyı 53 Ülke sayısına çıkaran, Maarif Okullarımızı açtıran, Ticaret Hacmimizde devasa artışlarla rekorlar kırdıran, Libya, Sudan ve Somali gibi Ülkelere Ordumuzun Üstlerini kurduran, Filistin’i ve Mukaddes Kudüs davasını İktidara geldiği günden beri her yerde ve her şartta çekinmeden destekleyen, Gazze Şehrini Hastahaneleriyle, Köprüleriyle tünelleriyle yollarıyla yeniden İmar etme mücadelesi veren Tayyıb Erdoğan’a dil uzatmak ve 31 Mart Siyonist darbe Mantığıyla İktidarını yıkmaya çalışmak ve bu şer odaklara alet olmak insafsızlık ve vicdansızlıktır!"

Asla Sevindirmeyeceğiz! Makale: Asla Sevindirmeyeceğiz!