31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin HDP/DEM Parti desteğiyle kazandığı Sancaktepe Belediyesi’nin başkanlık makamında jakuzi bulunduğu iddia edilmişti.  CHP'ye yakın trollerin, Google'dan buldukları jakuzi görselini paylaşarak başkanlık katında lüks jakuzilerin olduğu yalanını yayması sonrası eski başkan Şeyma Döğücü iftiraları net bir dille yalanlamıştı. 

Haliç siyaha büründü! Yer yer kötü kokular yayılıyor... Haliç siyaha büründü! Yer yer kötü kokular yayılıyor...

İMAMOĞLU'NUN KAMPANYA DİREKTÖRÜ VE İSMAİL SAYMAZ'A TAZMİNAT DAVASI

Döğücü, aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan ve gazeteci İsmail Saymaz’ın da bulunduğu 4 kişiye ayrı ayrı 1’er milyonluk tazminat davası açtı. Olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca açılan kamu davasıyla ilgili soruşturma da sürüyor.

"İFTİRAYLA İTİBARIMI SARSMAYA ÇALIŞTILAR"

Jakuzi iddialarının asılsız olduğunu belirten Döğücü, bilgileri dilekçeye ekleyerek mahkemeye başvurduklarını söyledi.

Uydurma sözlerle şahsiyeti ve onurunun hedef alındığını ifade eden Döğücü, “İftirayla itibarımı sarsmaya çalıştılar. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi kenara çekildiler. Üstelik kazandıkları belediyeyi vatandaşın gözünde itibarsız hale getirdiler. Bu alınan oylara da ihanettir. Makama oturur oturmaz maalesef Sancaktepe'yi jakuzi ile özdeşleşen bir belediye haline getirdiler" diye konuştu.