Buz dağına çarparak batması sonucu 1514 kişinin öldüğü Titanik'in enkazını görmek için turistik amaçla kullanılan denizaltılardan biri olan ‘Titan’, Atlas Okyanusu'nda kayboldu.

Oceangate şirketi “Denizaltında bulunan kişilerin hayatını kaybettiğini düşünüyoruz” şeklinde açıklamalarda bulunurken ABD Sahil Güvenlik'ten yapılan açıklamada 5 kişinin de yaşamını yitirdiği bilgisi paylaşıldı.

Daha önce dünyayı sarsan pek çok olayı bilen Simpsonlar'ın 2006 yılında yayınlanan bölümde denizaltıyla batmış bir gemiye ziyaret gerçekleştirdikleri paylaşıldı.

simpsons 3

Söz konusu bölümde; aile reisi Homer Simpson, biyolojik babası Mason Fairbanks olduğuna inandığı bir adam tarafından bir maceraya atılıyor. Denizaltı ile denizin dibine batmış bir gemiyi ziyarete gidiyor. Buraya kadar her şey normal gözüküyor olabilir.

simpsons 1

Mason ve Homer sonunda hazineyi bulmak için bireysel denizaltılarla okyanusun derinliklerine gitmeye karar verdiler. Ancak ikili ayrılınca ortalık karışır.

Homer bir mercanın içinde sıkışıp kalır ve damarındaki oksijen azaldıkça bilincini kaybetmeye başlar. Yayınlanan bölümde oksijenin bitmesi detayı ise dikkatlerden kaçmadı. 

simpsons 2

Simpsons'ın babası sonunda üç gün sonra bir hastanede uyanır ve çetin sınavdan sağ kurtulur.

Simpsonlar dizisinin akıllara durgunluk veren son tahmini Homer Simpson'ın başına gelenlere dair sosyal medyada çok sayıda mesaj paylaşıldı.

Eski IMF Başkanı Rodrigo Rato hakkında 63 yıl hapis istendi Eski IMF Başkanı Rodrigo Rato hakkında 63 yıl hapis istendi

simpsons 4