Gazze’ye karadan giren katil İsrail’in sözde askerleri Gazze’de esir aldıkları insanlara eziyet ediyor, soyuyor arkadan kelepçeleyerek utanç çukuruna atıyor. Yayılan fotoğraf karesi tüm dünyayı dehşete düşürdü.

İsrail Kanal 12 muhabiri Nir Dvori tarafından çekilip Telegram'da paylaşılan fotoğraf, New York Times görsel araştırmalar ekibinden Aric Toler'in X platformundaki mesajıyla dünya çapında dolaşıma girdi. Aric Toler, Gazze şeridinde çekilen karenin yerinin bilinmediğini ve başka bir detay da verilmediğini yazdı.

Fotoğrafta yüzlerce Fiilstinlinin bir alana toplandığı ve gözaltına alındığı görülürken, en çarpıcı detay bazı Gazze sakinlerinin İsrail askerinin kullandığı spot ışığı önünde bekletilmesiydi. Çevrede ise İsrail işgal güçlerinin bombardımanla enkaza çevirdiği binalar vardı.

İsrail yanlısı sosyal medya hesapları sarsıcı fotoğrafı kutlama yaparak paylaştı, yüzlerce Hamaslının teslim olduğu ileri sürüldü. Filistin yanlısı hesaplar ise tek bir karenin kelimelere ihtiyaç duymadan her şeyi anlattığını belirtti.

DOKTORLAR BİLE TEHLİKEDE

Hamas, yarın ateşkes ve esir takası kararını iletecek! Hamas, yarın ateşkes ve esir takası kararını iletecek!

Yüzlerce Müslüman Filistin'liyi tutuklayan İsrail büyük bir çukur açtı. Alıkoyduğu masum sivilleri o çukurun içine doldurdu. Siyonist askerler kaçırdıkları masum insanları orada ölüme terk etti. İsrail ordusu ayrıca Gazze'de bir doktoru gözaltına aldı. Hamas savaşçısı iddiasıyla alıkoydukları Filistin'li cerrah Dr. Halid Hamoda göz altına alınan yüzlerden birisiydi.