İç Hastalıkları Uzmanı Gürkan Kubilay'ın yayınladığı 'su' videosu dikkat çekti. 

Su içmenin kanser yaptığını iddia eden uzman doktor, "Su içmek kanser yapar, şeker yapar, romatizma yapar, alzheimer yapar." dedi. 

Plastik şişelerin içinde bulunan suların içinde yüz bin plastik parçası olduğunu iddia eden doktor, Kolombiya Üniversitesi'nin araştırmasını referans gösterdi.

İşte İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay'ın o sözleri;

"Su içmek kanser yapar, yetmedi su içmek şeker hastası da yapar, o da yetmedi su içmek troidlerinizi bozar. O da yetmedi siz su içerek gelecekte alzaimer da olabilirsiniz. Su içmek romatizmal hastalıklara da yol açabilir. 'Hocam ne diyorsunuz?' dediniz değil mi? Söyleyeyim; Sizin plastik şişelerin içinde içtiğiniz o suların içerisinde 1 litresinde 100 bin plastik parçası oluyor.

Gazze'deki kahraman cerrahımız Taner Kamacı'dan meslektaşlarına çağrı! Gazze'deki kahraman cerrahımız Taner Kamacı'dan meslektaşlarına çağrı!

Artık son gelişen teknolojiyle o 1 litre suyun içinde ne kadar küçük parçalar olduğunu saptamak mümkün. Kolombiya Üniversitesi bundan bir hafta önce bir yayın yayınladı ve gerçekten plastik parçaların çok büyük sıkıntı olduğunu söyledi. Bu plastik parçalar enflamasyona yol açtığı için de sonunda başta söylediğimiz hastalıklara yol açıyor. Onun için su içerken olabildiğince doğal kaynaklar ve şişe kullanmaya dikkat edin."