Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidecek..

Sayılı günlerin kaldığı seçimler için siyasi partiler de seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenler Dörtyol Meydanı'nda partililere seslendi.

"Saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz"
Konuşması sırasında meydanda stant kuran Yeşil Sol Parti'den yükselen müziğe tepki gösteren Soylu, şu ifadeleri kullandı:

Şunlara sorsan Türkiye'de özgürlük ve demokrasi yok. Kepazeler bu ülkenin İçişleri Bakanı meydanda konuşuyor siz orada istediğinizi yapıyorsunuz. Daha ne özgürlüğü istiyorsunuz.

Tam 45 dakikadır orada müzik çalıyorsunuz, saygısızlık, nezaketsizlik yapıyorsunuz. Özgürlüğün en büyüğü var. Onlar her PKK'lı terörist öldüğünde gözyaşı döktü canları acıyor, bu nedenle yapıyorlar.

"Bunlar Amerika'nın tezgahlarıdır"
Kılıçdaroğlu'nun "LGBT'yi Türkiye'ye getireceğiz" dediğini hatırlatan Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

Kılıçdaroğlu, ey CHP'liler, bu ülkeyi ayakta tutan aile yapısıdır. Bugün birliğimizin, beraberliğimizin teminatı aile yapısıdır. Ne yapacaklar biliyor musunuz? Allah muhafaza erkekle erkeği, kadınla kadını evlendirecekler. Bu sapkınlıktır. Dün akşam çıkmış diyor ki ben Hak, Muhammed, Ali'nin yolundayım. Hak, Muhammet, Ali'nin yolu ne zamandan beri erkekle erkeği, kadınla, kadının evlenebileceğini söylüyor. Bunlar Amerika'nın tezgâhları, bunlar Avrupa'nın tezgahlarıdır. Biz bu tezgaha gelmemeye söz vermeliyiz.