Hamburg’a doğru 200.000 aktivist, tanıklık için 10.000’den fazla doktor, müşteki olarak katılma talebi ile 1000’den fazla zarar gören kişi bu sabah yola çıkacak. Hamburg’a güvenlik için binlerce polis gönderiliyor.

Geleceğin tarihi bugün Almanya’da yazılıyor. 20 Kasım 1945 – 1 Ekim 1946 tarihleri arasında Nürnberg’de, “Uluslararası Askeri Ceza Mahkemesi”, ABD, İngiltere, Fransa ve SSCB’nin açtığı davada Hitler Faşizmi yargılandı. Mahkeme, Hitler rejimini, Yahudiler, Komünistler, Çingeneler, engelliler ve kendilerinden olmayanlara karşı gerçekleştirdikleri katliam dolayısı ile yargıladı.

Suçlama 4 noktada rejim suçlanıyordu: Barışa karşı suç, insanlığa karşı suç, savaş suçları ve bütün bunların içiçe, ortak bir plan ve komplo süreci ile hayata gerçekleştirilmesi. Yarın Hamburg’da başlayacak dava, bu anlamda 2. Nürnberg davası olarak tanımlanıyor. 78 yıl sonra Almanya’da benzer bir dava başlıyor.

Hatırlanırsa, “Pandemi” yalanının ilk günlerinde, Türeci ve Şahin Nobel’e aday gösteriliyordu. mRNA ise mucize aşı olarak tanıtılıyordu. Ülkemizde milyonlarca kişi gönüllü denek yapılırken, aslında zorunlu bir aşıya tabi tutuldu. Ancak bugüne kadar bu konu siyasi, idari ve hukuki olarak soruşturulamadı. Soruşturma açmak isteyen bir savcıya ise görevinden el çektirildi.

Pazartesi günü bu kez Hamburg’da, Kapitalist, Globalist, Pedofolik Satanist, Siber Faşist “GreatReset”in TransHumanizm ve “Biyolojik insan”nesline karşı tüm dünyada başlattığı soykırım ve öjenik hareketin ilk başlangıcı olan Özlem Türeci ve Uğur Şahin üzerinden servis edilen, hayali bit salgına karşı, aslında izole edilen özgün bir mikrop olmadığı halde bir gen terapisi bahanesi ile BioHacker özelliği taşıyan mRNA adı verilen gen manipülasyonu aracı ile insanlığa karşı işlenen bir suçun failleri hakim önüne çıkmaktadırlar.

TARİHİN EN BÜYÜK YARGILAMASI BAŞLIYOR

Yargılamaya 200.000 den fazla kişinin ve davacı olmak için müşteki sıfatı ile mahkemeye dilekçe veren 1.000’den fazla kişiye destek olmak için katılması bekleniyor. Alman Polisi, Hamburg’da sükûnetin sağlanması için çevre illerden binlerce polisi Hamburg’a göndermesi söz konusu. Mahkemeye tanık olarak katılmak için şu ana kadar 10.000 den fazla doktor platformlar üzerinden dilekçelerini hazırladıkları bilgisi geliyor.

Mahkemenin kaç gün süreceği, bu mahkemenin ardından başka kimler hakkında dava açılacağı, bu işin siyasi sonuçları ve diğer ülkelere yansıması merak konusu..

Rusya’nın LGBT kararından sonra Almanya’nın mRNA konusundaki yargılama kararının, diğer Avrupa ülkeleri ve diğer ülkeler üzerinde etkisi yanında, bu süreçte Türkiye’den nasıl bir yol izleyeceği ayrıca merak ediliyor. Bilindiği gibi Türkiye hala, bu konuda herhangi siyasi, idari, hukuki bir denetim başlatmış değil. Muhalefet de herhangi bir araştırma önergesi sunmuş değil. Meslek örgütleri, media, STKlar sessizliğini koruyor. Oysa Türkiye’de Turbo kanser ve kalp hastalıklarından ölümler giderek artıyor. Özellikle mRNA, verilen ilaçlar, maske, PCR, uygulanan tedavi yöntemleri ölümlerin artmasında etkili olduğu görülüyor. Hal böyle iken Ankara’nın hala 5G yatırım kararları, İklim politikası, Gıda politikası, Sağlık Bakanlığının yeni PCR ihalesi açması, bazı belediyelerin Performans Pass. uygulaması için hazırlık yapması, insansız araçlar, akıllı ev ve şehir, otonom robotik sistemler ve bu konuda uluslararası networklere bağlanma konusundaki girişimlerde bulunması toplumda tedirginliğe yol açıyor.

1.4 milyon turist Türkiye'ye sağlık için geldi! Milyarlarca dolar gelir... 1.4 milyon turist Türkiye'ye sağlık için geldi! Milyarlarca dolar gelir...

5gvirusnews