Trabzon’da Kuveytli bir Arap turistin maruz kaldığı ırkçı saldırı tepkiye neden oldu. Hastaneden taburcu olduktan sonra Adalet TV’ye telefonla bağlanıp açıklamalarda bulunan Muhammed Al Ajmi yaşadıklarını anlattı.

Milli Muharip Uçak KAAN'ın silahları için kritik millileştirme Milli Muharip Uçak KAAN'ın silahları için kritik millileştirme

''KOMAYA GİRDİM, SABAH ALTIYA KADAR UYANAMADIM''

Kuveytli Muhammed Al Ajmi’nin Adalet TV'ye yaptığı açıklamada, ''Ben ve 8 kişilik ailem Türkiye'nin kuzeyine, Trabzon şehrine güzel vakit geçirmek için geldik. - Ailemle çay içmek için küçük bir kafedeydim, içecek ve tatlı siparişi verdik. Çocuklarımın yakındaki bir restorandan sandviç getirmesinin ardından, almadığım içeceklerin parası benden istendi. Buna itiraz etmem üzerine Suriyeli bir garson kafeden ayrılmamı istedi. Polise şikayet etmeye gittim ama selamımı dahi dikkate almadılar. Ben polisle konuşmaya çalışırken bu esnada siyah gömlekli bir kişi polislerin önünde yüzüme vurdu. Polis bu şahsa engel olmadı.  Daha sonra konuyla hiç ilgisi olmayan 4 kişi daha üzerime hınçla geldi. Biri bana vurarak ön dişlerimi kırdı, diğeri ise keskin bir cisimle arkadan vurarak düşmeme sebep oldu. Bu darbenin ardından komaya girdim ve sabah altıya kadar uyanamadım.'' ifadelerini kullandı.