İlahiyatçı yazar Nurettin Yıldız, son dönemde artarak devam eden ve yaygınlaştırılmak için yapılan propagandalarla şişirilen eşcinsellik ve cinsel sapkınlık üzerine konuştuğu bir sohbetini paylaştı.

Kendi Youtube hesabı üzerinden paylaştığı videoda Yıldız, "Linç edilmeye hazırım bunları söyleyeceğim" diyerek konuyla alakalı dikkat çeken noktalara temas etti.

Lut kavmini hatırlatan Nurettin Yıldız, "İnsanlığın kendi genleriyle oynayacağı kendi çukurunu kazacağı kadar aklını yitirdiği bir dönemdir o dönem. Kardeşlerim belki kameraların önünde tarif edilmesi bile bir dalalete mazallah ışık yakma tehlikesi olduğundan ayrıntılarına girmeyeceğiz ama şu dakikadan itibaren insanlığın en adi suçlarından birisi, hatta en adi suçu olan, erkek erkeğe cinsel ilişki hastalığının Kuran-ı Kerim'de onlarca ayette, namazda okuduğumuz ayetlerde, ölen yakınımızın mezarında rahmet için okuduğumuz ayetlerde, hastamız şifa bulsun diye okuduğumuz ayetlerde, Ramazan-ı Şerif'te mukabele okuyoruz sevap kazanmak istiyoruz diye okuduğumuz cüzlerde, Allah'ın kitabı Kur-an'da onlarca ayette insanın kulağı çekiliyor bu hastalığa karşı. halbuki gelmiş geçmiş bir olay gibi gözüküyor, binlerce sene önceki bir olay bu. Ama Rasulullah (s.a.v) efendimize taze bir olay gibi anlatıldı bu ve biz namazda zammı sure okunduğunda taptaze bir olay gibi dinliyoruz. Neden?" ifadelerini kullandı.