İzmir'deki elektrik faciasında bilirkişi raporu: İhmaller tek tek sıralandı İzmir'deki elektrik faciasında bilirkişi raporu: İhmaller tek tek sıralandı

Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in yeğeni Azra Kohen, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği soykırımı destekleyen skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.  Kohen, geçtiğimiz gün "Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum." diyerek çocuk katili İsrail'i değil, Filistinli anne babaları suçlamıştı. 

Bunun üzerine yayınladığı videoda daha fazla skandala imza atarak siyonist ve soykırım seviciliğini bir üst boyuta taşıdı. Çocukların, içerik çekmek için Filistinliler tarafından kurban edildiği yalanını söyleyen Kohen, "Video çekebilmek için çocuklar istismar ediliyor" dedi. Siyonistsever Kohen, "Biz paylaşalım diye çocuklar öldürülüyor" açıklamasını yaptı.

SOSYAL MEDYADA 'SINIR DIŞI EDİLSİN' ÇAĞRILARI 

Kohen'in paylaşımları sosyal medyada infiale neden olurken tepkiler çığ gibi büyüdü. Çok sayıda vatandaş çifte vatandaş olan Türkiye'deki siyonistlerin pasaport bilgilerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı. Kohen'in sınır dışı edilmesi gerektiğini (deport) belirten vatandaşlar İçişleri Bakanlığı'nı etiketleyerek çağrıda bulundu.

İÇERİKLERİ EBA'DA HALA DURUYOR

Katil İsrail'e arka çıkan söylemlerde bulunan Kohen'i sert sözlerle eleştiren Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan,  "EBA sayfalarında Siyonist Azra Kohen'in içerikleri duruyor hala. İnanılmaz bir yavaşlık. Silin şu içerikleri yahu." diyerek çağrı yaptı. 

EVEREST YAYINLARI: 'ÇALIŞMAYACAĞIZ'

Azra Kohen'in kitaplarını yayınlayan Everest Yayınları, soykırımı lanetleyerek Cohen'i yazarları arasından çıkaracağını duyurdu.

KİTAPYURDU, KOHEN'İN KİTAPLARINI SATIŞTAN KALDIRDI

Sosyal medyada sözde yazara tepkiler çığ gibi büyürken popüler online kitap alışveriş plaformu 'Kitapyurdu' Kohen’in kitaplarını satıştan kaldırma kararı aldı. Vatandaşlar Kitapyurdu'na bu duyarlı hamlesi için teşekkür mesajları yolladı.

D&R'DAKİ SATIŞLARI DURDURULDU

Turkuvaz Medya, Kohen'in D&R'da satışı gerçekleştirilen kitaplarının satışını durdurdu.