KADERİ KİM YAZAR?

Hayat sınavında 
Allah'ın matematiğini
bilmiyorlar...

Kaderdir alınyazısı diyorlar.

"O Rab ki kalemle (yazmayı) öğretti. İnsana bilmedikleri şeyi öğretti."

Bir bak bakalım
Kaderini yazacağın kalemin elinde mi dostum?
 

BABA OĞUL AŞK

Baba'larına isyan etmekten korkan oğul'lar Tanrı'ya isyan ederler. Oğul'lar Allah olmayan Tanrı'larına isyan ettikçe kör düğümlerle düğümlenir ve sevgisizleşir kalpleri. Sevgisiz yürekler bir hayalin ardı sıra bitimsiz bir arayışla yürürler. Aradıkça kendilerinde yok olurlar. Baba'larına şükreden oğul'lar ise Allah'a aşkla teslim olurlar. Şükredenlerin kalpleri Allah'ı görür. İsyan edenlerin akılları Tanrı'larını öldürür. Aklın Tanrı'sından kurtulamayanlar Kalblerin Allah'ını bilemez. Bizlere helal lokma yedirmek için alın teri akıtmış Baba'larımızın kalplerinde Allah'ı görmedikçe Aşk bize haramdır.


KADER KALEMİ

İnsan ruhunu yarın masalları ile avutsa da insanın bilinci yarına inanmaz. İnsan köklerini geçmişten alarak bugünden bakar hayata; geçmişini yeniden yeni bir gözle görmeyen ruhlar, geleceklerini bugünden yaratamazlar. Kader kalemi geçmişe hapsolur hakikati değil hayalleri yazar. Esir ruhların kader kalemleri sadece geçmişi (hayal) yazar ve çizer. Ancak özgürleşmiş ruhların kader kalemlerinde gelecek (hakikat) yeniden yazılır ve çizilir.

DİN TEMİZDİR

kendi psikolojisindeki bunalımlarını kendisi düzeltemeyen insanın kalbi / imanı kuvvetli olamaz.
psikolojimizi sağlamlaştırmak bizim görevimizdir,
dinin görevi değildir.
din temiz insanları, temizlenmişleri ve
arınmışları çağırır.
kirli ruhlar dini kendi kirli emelleri için nafile bir çaba ile kirletmeye kalkarlar. oysaki din temizdir içinde kir tutmaz.

AŞK TEK EŞLİLİKTİR! 

Psikolojik açıdan kadın-erkek birlikteliğinde aşk birlikteliği esastır ve aşk tekeşliliktir. Çok eşlilik modern zamanlarda cinsel sapma /kişilik bozukluğu/ kapsamında değerlendirilmelidir. Kişilik bozukluğu olan kişiler dini değerleri istismar etmeye yatkın yapıdadırlar.