Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Alman devi Bayern Münih ile kozlarını paylaştı. Allianz Arena'da oynanan müsabakayı en sahibi ekip Bayern Münih 2-1 kazandı. Dev maça Hakem Arthur Nobre'nin kırılma anlarında verdiği kararlar damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekip, Arthur Nobre'yi şikayet etmek için UEFA'ya gidiyor.

DAVİES'E KIRMIZI KART GÖSTERMEDİ

Kritik maçta Galatasaray'da Barış Alper'in Davies ile girdiği ikili mücadelede faulle durdurulmasının ardından ise ikinci sarı kart beklentisi oluştu. Ancak Nobre 'devam' kararı verince sarı kırmızılıların kulübesi de büyük tepki gösterdi.

ÇİZGİ YANLIŞ YERDEN ÇEKİLDİ İDDİASI

Karşılaşmanın 62. dakikasında ceza sahasına gelen topta Lucas Torreira topu ağlara gönderirken yardımcı hakem, pozisyonun başlangıcında Mauro Icardi'nin ofsayt alanında olduğunu tespit etti. VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayılmaazken, ofsayt teknolojisinin çektiği görüntü ekranlara geldi. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyada çizginin yanlış bölgeden çekildiğini, Bayern Münihli oyuncunun ayağıyla ofsaytı bozduğunu iddia etti.

OKAN BURUK: İKİ BÜYÜK HATA YAPTI

TFF'den Fenerbahçe'nin cezasına indirim TFF'den Fenerbahçe'nin cezasına indirim

Maçın hakemi için de konuşan Okan Buruk, “Faulü veriyorsa ikinci sarı karttan kırmızı kart vermesi gerekirdi. Maç tamamen değişebilirdi. Gol öncesi de bir hata yaptı. Hakemin iki tane büyük skoru etkileyecek hata yaptığını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

UEFA'YA ŞİKAYET EDİLECEK!

Galatasaray yönetimi, sonuca etki edecek hataların ardından UEFA'ya gitme kararı aldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler hakem Nobre'yi kötü yönetiminden dolayı UEFA'ya şikayet edecek.