Kocaeli’de yaptığı çalışmalarla birlikte hizmetleri mazlum coğrafyalara kadar ulaşan Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) tarafından desteklenen Gölcük Eyüp Sultan Proje Hafızlık İmam Hatip Ortaokulunda, hem hafızlık hem akademik eğitim bir arada veriliyor. 

2022 Lgs Okul Ortalamasıyla Kocaeli Devlet Okulları arasında birinci, 2023 LGS'de ikinci olarak adını duyuran okul, 29 Temmuz 2023'te 31 öğrenci ile hafızlık icazet merasimi yaparak her iki alanda başarısını ortaya koymuştu.

BURSLULUK SINAVINDA 500 TAM PUANLA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ! 

Akademik Eğitimin Yanında Hafızlık Eğitimine DE Eyüp Sultan Proje Hafızlık İmam Hatip Ortaokulunda başarıyla devam eden 5. sınıf  öğrencisi İsmail Kemal İvgin, 21 nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen bursluluk sınavında 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu!

İdealist eğitim kadrosuyla kazandırmaya devam eden Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu İçin Kayıtlar 1 Haziran'da son buluyor. 9 Haziran'da öğrenci kabul sınavı yapacak olan okul yeni öğrencilerini bekliyor.

Başvuru formu için tıklayınız:

Bakan Tekin 'Fransız okulları spekülasyonu' hakkında açıklama: Biz sömürdüğünüz müstemleke ülkesi değiliz Bakan Tekin 'Fransız okulları spekülasyonu' hakkında açıklama: Biz sömürdüğünüz müstemleke ülkesi değiliz

Gölcük Eyüp Sultan Proje Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu web sitesi: https://golcukeyupsultanihoo.meb.k12.tr/