Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Allah, siyonist vb. zalimlerin saldırılarıyla uyuyan Ümmeti uyandırıyor! Küfür ve Şirk’le felçleşmiş Ümmet vücudunun kılcal damarlarını İman ve Cihad serumuyla canlandırıyor! Kalplerimizde küllenmiş iman ateşini alevlendiriyor elhamdülillah! Tıpkı Sırp canavarlarının saldırılarıyla uyanan ve aslına dönen Bosna Hersek Müslümanları gibi zalimlerin ‘’masajları’’ Müslümanların dirilişini hızlandırıyor!

İslam’ın ana Kaynağı Ana Yasamız Kur’an-ı Kerim ve Uyum Yasalarımız Sünnet-i Seniyye’nin sevgi, saygı, merhamet, birlik, kardeşlik maddi ve manevi kalkınma mesajlarıyla uyanabilseydik yeryüzünün hiçbir yerinde zalimler amaçlarına asla ulaşamayacaklardı!

Ümmetin başı koparıldıktan sonra paramparça edilen Ümmet Coğrafyası olarak sevinci unuttuk. Bayramlarımız gönülden sadece dil tebriğine döndü!

Günlerimiz ve Bayramlarımız zalimler eliyle mateme dönüştü!

Allah’ın düşmanlarının hiçbir gücü yok! Ama Müslüman âlemi, güçlerini birbirine yemeye kullandığı için güçsüz hale getirildik. Biz, birbirimizi yemezsek bizi kimse yenemez ve yiyemez!

“Biri ağlar, diğeri bakar, kıyamet ondan kopar!” acı gerçeğini hepimiz yaşamaya devam ediyoruz!

Dün Doğu Türkistan, Ahıska, Kırım,  Arakan ağlarken seyirci kalan Orta Doğu ve diğer Ümmet Coğrafyası bugün Cehenneme çevrilerek yanmaya ve ağlamaya devam ediyor!

Küresel Siyonizm, işgalci İsrail eliyle 14 Mayıs 1948’den itibaren Filistin’i işgale başladığında akan kan ve gözyaşını o gün izleyen Irak ve Suriye’nin bugünkü hali ibretlik değil midir? Sıra onlarada gelmedi mi maalesef? Bizde o zulümleri izler ve hiçbir şey yapmasak bu gayretullah’a dokunmaz mı? Sıra bize de gelmez mi? Hem de Urfa, Antep, Maraş velhasıl Anadolu içinde Siyonizmi Filistin’de durduran yiğitlerin bunca fedakarlığına rağmen…

Hepimiz ahlaki ve silahlı terör Cehenneminin içindeyiz!

Müslümanların kanını dökmekte ustalaşıp canavarlaşan CIA-Mosad ve KGB uşaklığına soyunmuş PKK, YPG, İŞİD, El Kaide, Boko Haram ve Haşdi Şabi gibi terör örgütleri Siyonist ve emperyalist saldırılar karşısında süt dökmüş kediye dönmüşler! Ne Doğu Türkistan için ne de Filistin mazlum hakları için zalimlere değil bir kurşun atmak, bir tek aleyhte söz ile eyleme geçmiyorlar!

Ve Halkı Müslüman Ülkelerin İdarecileri ve Vatandaşları Bizler ise;  (Ey Müslümanlar!) Size ne oluyor (ve nasıl bir vicdani sorumsuzluğa kayıyorsunuz) ki; "Ya Rabbi, ehli (ve idarecileri) zalim olan şu ülkeden (ve şu düzenden) bizi kurtar, bize Kendi katından bir sahip gönder ve bize Kendi rahmetinden bir yardımcı ver" diye yalvarıp duran erkek, kadın ve çocuklardan oluşan aciz ve çaresiz kimseleri kurtarmak için Allah yolunda (çalışıp) çarpışmıyorsunuz? (Nisa S.75) İlahi ihtarı karşısındaki sağırlığımız ve duyarsızlığımız hala devam ediyor!

Bu mazlumların arşı titreten ve Melekleri ağlatan çığlıklarını ve feryatlarını vicdanında hisseden Müslümanların emperyalist işgallere ve savaşlara karşı ilk tedbirleri Ümmet ruhuyla birleşip Zalimlere karşı Askeri, siyasi ve İktisadi Boykotu gerçekleştirmektir!

Mutfakları, buzdolapları hatta lavaboları Siyonistlerin ve sömürgeci ülkelerin mallarıyla dolu olan Ümmet coğrafyasının zalimlerin yeni ‘’masajlarıyla mı’’ uyanmamızı bekleyeceğiz!

O Allah ve İnsanlık düşmanlarının ürettiklerini tükettikçe tükenmeye devam edeceğiz!

İktisadi Boykotu başaramayanlar, siyasi ve askeri boykotu asla başaramazlar!

Liderlerimizi ve hepimizi; Hindistan’dan İngiliz işgal kuvvetlerini ekonomik boykotuyla çıkarmayı başaran Gandi’den ders almaya çağırıyoruz!

Haydi! İmanımızın ve İnsanlığımızın gereği zalimlere ve mallarına Boykota!

Ve haydi! Savaş sanayimizi güçlendirerek İsrail’in Azrail’i olmaya namzet  Türkiye’mizi süper güç yapmak için gayret gösteren İdarecilerimize desteğe !

Allah (c.c), hepimize tam bir asırdır laf edebiyatından öteye geçmeyen Kavli tepkilerimizi sözden eyleme dönüştürecek hikmet, basiret, feraset ve cesaret lutfetsin! Amin

Not: Bugün 14 Mayıs 1948’te küresel çete tarafından kurdurtulan Siyonist İşgalci Rejim İsrail’in, İslam dünyasının kalbine bir hançer gibi saplanmasının 71. Yılı!

15 Mayıs 1948 ise bu ihanet gününün Filistin’li kardeşlerimizin  ‘’NEKBE’’ BÜYÜK FELAKET olarak ilan etmesinin 71. Yılı. Bu büyük felaketten kurtulmak için İNTİFADA RUHUYLA harekete devam edeceğiz. Asr’ın Kerbelası Filistin ve çağın Hüseyin’leri Hamas ve Kassam yiğitlerine selam olsun!

Kudüs, İsrail’e başkent değil, BaşKabir olacak inşAllah!!!

Perşembe Akşamı Saat 22.00’de Sosyal Medyamızda ve Kanal 68 Tv’ deki Canlı Yayın sohbet ve dualarımızda buluşmak üzere Allah (c.c)’a emanet olunuz!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü, Ramazan (Fıtr) Bayramımızı ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımızı tebrik ediyorum. 
Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955

İnstagram: sevkiyilmaztr