Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ancak Covid-19 salgını nedeniyle iki yıldır yapılamayan Avrupa Milli Görüş Emektarları Dostlar Grubu, alınan saglık tedbirlerine riayet edilerek 27 -29 Eylül tarihleri arasında Kocaeli'nde gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer ve Kocaeli Başsavcısı Habip Korkmaz buluşmaya katılarak birer selamlama konusması yaptı.

Seyfettin Öztürk, Rifat Erdem, Şirvan Ünal Ahmet Özden'in katkılarıyla gerçekleşen buluşmaya uzun yıllarını Avrupa'da geçiren Milli Görüş'ün tanınan simalarindan Şevki Yılmaz ve önceki genel başkanlardan Ali Yüksel başta olmak üzere Avrupa genelinde Türk-İslam kültürünü yaşama ve yaşatma faaliyetlerinde aktif görevlerde bulunan ve bu vazifelerini tamamlayıp halazırda ise kısmen ülkeye dönüş yapan 80 Milli Görüşçü emektar katıldı.

ERDOĞAN TELEFONLA BAĞLANDI

Toplantıda geçmişteki hatıralar yeniden hatırlandı ve o zor günlerde hizmete öncülük edenlerden ahirete irtihal edenler rahmet ve dualarla anıldı. Cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdoğan telefonla buluşmaya bağlanarak herkesi selamladı.

SENEYE GAZİANTEP'TE

2022 dostlar buluşmasının ise 19 Eylül 2022'de Gaziantep'te gerçekleşmesine karar verildi.