İşte o kurallar:

- Eğer saten ya da ipek kumaştan hazırlanan bir elbise kullanmayı düşünüyorsanız ve pırlanta kolye modelleri ile elbisenizi kombinleyecekseniz kıyafetinizin renginin soğuk tonlarda olması gerekir. Bu sayede pırlantanın ışıltısı daha fazla ön plana çıkar ve daha zarif bir görünüm yakalamanız da mümkün olur.

- Resmi toplantılar ya da resmi ortamlarda da pırlanta kolye kullanabilirsiniz. Ancak seçtiğiniz kolyenin olabildiğince küçük ebatlarda ve sade görünmesi büyük önem taşıyor. Resmi ortamlarda giyilen kıyafetler ile büyük ve gösterişli pırlanta kolyeler rüküş bir görünüm sergilemenize neden olabilir.

- Damla kesim pırlanta kolyeler kullanacağınız zamanlarda yakasız elbiselere yönelin. Yakasız elbiseler ve arkada toplanmış saçlar ile damla kesim pırlanta kolyeler göz kamaştıran bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

- Pırlanta kolyelerin uzunluğu da en az görünümü kadar önemlidir. Özellikle sade bir elbise ya da kıyafet seçimi yapıldığında kolyeniz ne çok kısa ne de çok uzun olmalıdır. Klasik boyda olan kolyeler tercih edilmelidir.

- Beyaz ve sade bir elbise ya da kıyafet seçimi yapıldığında ise çok küçük pırlanta kolyeler yerine daha işlemeli ya da daha süslü modellere yönelebilirsiniz. Böylelikle şahane bir denge yakalamanız da mümkün olacaktır.

- Kare ya da baget kesim pırlanta kolyelerin yıldızı ise en çok toprak tonlarında ve bej tonlarında ortaya çıkıyor. Baget kesim tüm pırlanta takılarınızı bu renk tonlarının yanı sıra siyah renkte kıyafetleriniz ile birlikte de kullanabilirsiniz.

- Kırmızı ve kırmızının tüm tonları için uygun olan ise beyaz altın ve pırlantanın buluşmasından doğan kolyelerdir. Gold altında tasarlanan pırlanta kolyeler kırmızı tonlarıyla güzel bir ahenk yakalayamıyor.

Bunların haricinde, pırlanta kolye çeşitleri satın alırken de Sina Pırlanta internet sitesini mutlaka ziyaret edin. Yukarıda sıraladığımız tüm kolye modelleri ve özgün tasarımlar bu sitede mevcut. Siz de sinapirlanta.com’u ziyaret ederek hem bütçenize hem de zevkinize uygun birbirinden güzel yeni nesil pırlantalar satın alabilirsiniz!