CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, TCG ANADOLU'yla ortak tatbikat gerçekleştiren ABD'nin uçak gemisi USS Gerald R. Ford'da, Türk komutanlar ve subaylar ile birlikte teknik incelemelerde bulunan Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEPKİ ÇEKEN ÇIKIŞ!

Kılıçdaroğlu açıklamasında, ''Erdoğan bağırıyor. ABD neresi Akdeniz neresi! Ne işin var senin orada? Biz de sormaz mıyız. Senin damadının ABD uçak gemisinde ne işi var? İkili oynamayacaksınız. Dürüst ve namuslu olacaksınız.'' diyerek Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

BAYRAKTAR'DAN CEVAP!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ''Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz.'' diyerek şu ifadeleri kullandı;

Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme

Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin.

Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım.

Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz.

Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın.

Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın...