Şevki Yılmaz, dijital çağla yükselen 'kara propaganda'ya dikkat çekerek, ülkemizin dijital enstrümanları kullanma kabiliyetinin geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Dijital çağda Siyon-Haç ittifakının kara propagandaları, dezenformasyonları için sihirbaz mecazını kullanırken, Hz. Musa'nın asasından mülhem sordu: 'Asa'mız nerede?

Bakan Tekin 'Fransız okulları spekülasyonu' hakkında açıklama: Biz sömürdüğünüz müstemleke ülkesi değiliz Bakan Tekin 'Fransız okulları spekülasyonu' hakkında açıklama: Biz sömürdüğünüz müstemleke ülkesi değiliz

BM, NATO, AB, DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü) gibi siyonist terör örgütlerinin kamuoyunu aldatmaya yönelik faaliyetlerine karşı harekete geçilmesinin ve ülkemizin sosyal medyada daha yetkin bir konuma gelmesinin bir zorunluluk olduğunu belirten Yılmaz, "Filistin halkının oylarıyla iktidara gelen Hamas’ın bir hükümet partisinin adı olmasına rağmen Hamas’a ''terör örgütü'' diyecek kadar alçaklaşanlarda Şeytani Dijital (Deccal) sosyal medyanın esiri, köleleridir" dedi.

Enformasyon noktasındaki yetersizliğin kamoyundaki yansımalarını da değerlendiren Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Filistinli mazlum can kardeşlerimiz bebeğiyle, çocuğuyla, kadınıyla, genciyle ve ihtiyarıyla toptan yakılıp yok edilmeye çalışılırken; bazı okullarımız ile üniversitelerimizdeki yetkili ve etkili görevlilerin çanak tutmaları sebebiyle gençliğimizin çılgınca eğlenmeye devam etmesi hep bu Şeytani Dijital (Deccal) Sosyal Medya sihirlerinin etkileridir."

ASA'mız Nerede? Makale: ASA'mız Nerede?