Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Arife Gökçe olayı, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 84 gündür kayıp olan kadından halen haber alınamadı.
   
Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili baş şüphelilerden olan komşusu Sinan Sardoğan'ın ortaya çıkan mesajları, canlı yaptıkları konuşmaları Türkiye'yi hayrete düşürmüştü.
   
Yaşadığı köydeki annesi yaşındaki kadınlara sapıkça mesajlar atan, daha sonra Türkiye'nin birçok yerinden ihbarlar gelen Sardoğan, İstanbul'da 13 yaşında bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.
   
Bu olay nedeniyle tutuklanan Sinan Sardoğan'ın cezaevinde intihar ettiği iddia edilmişti. Sardoğan'la ilgili iddialara Müge Anlı, canlı yayında yanıt verdi. Anlı, Sardoğan'ın halen cezaevinde olduğunu söyledi.
   
Müge Anlı'nın Sinan Sardoğan açıklaması şöyle:
   
"Güvendiğiniz internet sitelerinin haberlerini dikkate. Sinan Sardoğan yaşıyor ve hala cezaevinde. Henüz iddianamesi hazırlanmadı. Sinan Sardoğan, Arife Gökçe olayıyla ilgili olarak değil, İstanbul'da bir çocuğa tecavüz olayında, mağdur olan çocuğun teşhis etmesi üzerine tutuklandı.
   
Arife Gökçe için de şunu söyleyeyim; Arife Teyze 84 gündür kayıp ve halen bir haber alınamadı."