Akit TV ekranlarında 5 sezon süren, ilahiyatçı-Hatip Şevki Yılmaz’ın yorumcu olduğu Milli Diriliş ve  Akit TV ekranlarının vazgeçilmez programlarından Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak’ın yorumcu olduğu Derin Gerçekler’i 6 yıldır hazırlayıp sunan Habervakti.com Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz, bu kez izleyicinin karşısına çok ses getirecek, iddialı ve yepyeni bir programla çıkıyor.

İzleyicisini heyecanlandıracak isimler Kürsü ile ekranlara taşınıyor. Dört isim, dört yorum, dört fikir ve dört bakış açısıyla Kürsü, yakında başlıyor…

Her hafta Çarşamba akşamı saat 21.00’da Akit TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Kürsü’de birbirinden önemli ve etkin isimler haftalık sırasıyla Kürsü pogramına konuk oluyor.

Yakın siyasi ve fikri tarihimizin birbirinden önemli ve farklı isimlerini aynı programda buluşturacak olan Kürsü’de haftalık olarak sırasıyla İlahiyaçı-Hatip Şevki Yılmaz, Araştırmacı- Yazar Mehmet Ali Bulut, fikir ve düşünce adamı Yazar Yusuf Kaplan ve İslam Hukukçusu Dr. İhsan Şenocak Kürsü programına katılarak, canlı yayında Bülent Deniz’in sorularını cevaplayacaklar.

‘Cesaretle, ferasetle, hikmetle ve ilimle geliyoruz! Hiç vazgeçmedik! Daha yeni başlıyoruz!’ mottosuyla, yeni yayın döneminin iddialı programları arasına gireceğinin işaretlerini veren KÜRSÜ, dünden bugüne yaşanan gelişmelerin fikrini ve fıkhını ortaya koymaya, felsefi derinliğiyle köklerinden güç alan bir inancın zorlu varoluş mücadelesine, burçlarında al sancağın dalgalandığı tarumar edilen bir hisarın inşasında alın teri dökenlerin çilekeş mücadelelerinin;

İlim, irfan, hikmet, feraset ve cesaretle yoğrulan emeğine bir nazar olma niyetiyle 22 Eylül Çarşamba akşamı ilk yayınıyla saat 21.00’da Akit TV ekranlarında başlıyor.