Kurucu kadrolarından günümüze CHP yöneticilerinin ve kemikleşen seçmen kitlesinin büyük çoğunluğunun İslam’ın özgürce yaşanabilmesi şeklinde bir problemi olmamıştır. Bilakis İslam karşıtlıkları hep olagelmiştir. Böyle olduğu içindir ki CHP, parti olarak İslamî örtünmenin sembolü olan başörtüsüne daima karşı çıkmıştır. Nice üniversite öğrencisi kızlarımızın tahsil hayatına kıyılmıştır. Dindar kadınlarımız her alanda dışlanmıştır.

Yapılan bu ve benzeri zulümler sebebiyle milletimiz AKP’ye yönelmiştir. Eşleri ve kızları büyük ölçüde başörtülü oldukları için  AK Partisi inanarak  ama bir süreç içinde başörtüsüne özgürlük sağlamıştır. AK Partisi bununla da yetinmemiş resmi görevli olarak temizlik işçiliğine bile layık görülmeyen kadınlarımızı milletvekili seçtirmiş, rektör, bakan, büyükelçi  ve vali olarak atamıştır.

Muhtemelen oluşabilecek hırçın CHP muhalefeti sebebiyle de başörtüsünü yasalaştıramamıştır.

Başörtüsü Sorunu Yok Deizm ve Faiz Problemi Var

Şu anda ülkemizde bir başörtüsü problemi  yok  ama ateizme ve deizme açık bir eğitim sorunu ile milletimizin kanını emen bir faiz sorunu vardır.

Borca dayalı para sistemi ve  faize dayalı ekonomik düzenle bir taraftan  bankacılık sistemine milyarlarca karşılıksız kaydi para sağlanırken  diğer taraftan kamu ve özel sektörce ödenen trilyonu aşkın faiz tam bir soyguna dönüşmüştür. Türkiye faizcilere çalışıyor ama gören yok, duyan yok.

Sayın Cumhurbaşkanımız sürekli olarak  faiz karşıtı olduğunu dile getirmesine rağmen bu kan emici düzen varlığını sürdürmektedir.  AK Partisi bu zulme son verememiştir. Veremeyecek de. Ama muhalefet de bu sömürü düzenine karşı dilsiz şeytan olmuştur.

AK Partisini eleştirdiğimiz hiçbir noktada aklî/bilimsel  ve yapıcı bir muhalefet gösteremeyen CHP ve altılı masa Allah korusun iktidara gelirse tecrübesizlik bir tarafa bu faiz yükü ve uygulaması ile ne halt edebilecektir?

Emperyalizm Türkiye’de etkisini sürdürmektedir. Öyle görülüyor ki bu borca dayalı para sistemi ve faiz belasından ancak mili mutabakat ile kurtulabiliriz.

Sendikalara ve CHP’ ye faiz karşıtı bir yasa teklifi vermesi için çağrıda bulunmuştum.

Altılı Masaya Teklifim

Bu çağrımı şimdi de altılı masaya yapıyorum…

Gelin AK Partisinin yaptığını değil  yapamadığını gerçekleştirmeye çalışın.

Milletimizle buluşmanızı sağlayacak ve sizi iktidara taşıyabilecek bir yasa teklifi verin. Faiz karşıtı yasa teklifinizle, cümlemize gelecek vadeden devrimci gücünüzü kanıtlayın.

Kanıtlayın ki size oy vermeyi düşünelim. Ama heyhat…Nerede o bilinç ve devrimci yürek..

Bu vesileyle CHP’ye yaptığım  çağrımı yineliyorum.