Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube'daki kanalında gençlerin sorularını yanıtladı.

Programda bir genç, "Biz şarkılarını çok dinliyorduk bir ara. Hocamla da yakın arkadaşlardı evvelden. Fakat sonradan ne olduysa bilinçsizliğe doğru kaydığını söyledi. Sagopa Kajmer ile hocanın arasındaki diyalog neydi?" sorusunu sordu.

Cübbeli Ahmet, bu soruya, "O kardeş geldi, gitti. Biz de ailecek evine de gittik geldik. Bayağı bir muhabbet hasıl oldu. Fakat sonra bizim de kabahatimiz şöyle olabilir; bir kere bizi görmeye geldi. O arada üst kattaydım ben. Aşağıdaki bazı arkadaşlar 'müsait değil' gibi bir şeyler mi demişler. Veyahut ben o arada çok büyük bir olaylar mı vardı, ciddi bir konu mu vardı, 'müsait değilim' gibi bir şey mi dedim o duydu, bilmiyorum. Aklımda böyle bir şey var, en azından 12-13 senelik iş. O da hassas bir yapıya sahip olabilir. Bir darılma durumu oldu" yanıtını verdi.

‘"Biz onu sonra tamire kalktık ama tamir edemedik. O kabul etmedi özrümüzü" diyen Cübbeli, "Böyle bir şey oldu. Ama biz onun aleyhine bir şey konuşmadık. Ama benim hakkımda, biz onunla arkadaşlık ettik, gittik geldik, 3-5-10 özel muhabbetimiz oldu, 'O bana iyi ahlaklı davranmadı' diye benim hakkımda bir şeyi varsa, şahsım adına ben özür de dilerim, hakkımı da helal ederim. Benim aleyhime konuştuysa da hakkımı helal ederim. Ben bunu gündem yapmadım ve yapmam." ifadelerini kullandı.