Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

“Oluklar çift; birinden nur akar, birinden kir!” misali, Hak ile Batıl’ın, Hayır ile Şer’rin,Sevgi ile nefretin, birlik ile ayrılığın adalet ile zulmün, barış ile savaşın temsilcileri hep var ola gelmiştir! Ve kıyamete kadar da birinden nur akacak, diğerinden kir!

Yeniden süper güç Türkiye’nin inşası için cumhur ittifakı karşısında kirli pazarlıklı çamur ittifakı yerine milli bir ittifak olsaydı çok sevinecektik!

Mandacılığı, uşaklığı kabullenmeyen milli bir ittifak!
Emperyalist güçlerle işbirliği yapmayan milletiyle işbirlikçi milli bir ittifak!
 Yüz yıldır savaşmayan Türkiyemizin kalkınmasını darbelerle önleyenleri alkışlamayan, ferd başına milli gelirimizi kat kat artıran, IMF kapılarında dilencilikten kurtaran ve devasâ hizmetleri başaranları kıskanmayarak destekleyen milli bir ittifak!
 Milletimizin inancına konan asırlık yasakları kaldırmak için uğraşanların yanında olan ve Bizans entrikacılarının, masonların ve din ve vatan düşmanlarının kuyruğuna takılmayan milli bir ittifak!

Bugün ki Milli iktidarın karşısında; uyarıcı ve iktidara alternatif, milli bir muhalefet yoktur!
İktidara alternatif milli bir partinin olmayışı Ak iktidarının şansı olsa da devletimizin ve milletimizin en büyük şansızlığıdır!

İktidarın yaptığı devasa hizmetleri yok sayan değil, az sayan milli bir muhalefeti özlüyoruz! Ve hasretle bekliyoruz!


Ne acı ki;
 Milli bir muhalefet olmayınca da; hiçbir sebep yokken Birinci Cihan Harbi’ne girerek Osmanlı Devleti’ni bilerek yıktırtan ve devrimlerle İslami Medeniyetimizin öz kaynaklarını deviren, mandacı zihniyetin aristokrat temsilcileri ve terör hamisi CHP ve HDP gibi partiler hâlâ halkımızdan oy alabiliyor!

Bu din ve vatan düşmanı mandacılar, diğer seçimlerde olduğu gibi 2019 seçimlerinde de çatı ittifakını oluşturabiliyorlar!
Bizden herhangi bir saf kardeşimizi de, Cumhurbaşkanı adayı ilan etmeyi planlayabiliyorlar!

Stratejileri “Çamur at, tutmazsa izi kalır!” 
Cumhuri ittifakını, Çamuri İttifakla yıkmak hedeflerdir!
 Malzemeleri yalan, iftira ve şantaj çamuru!
 Milli çözüm üreteceklerine çamur üreterek siyaset yapanların sonu hep hüsrandır!
Çünkü güneş balçıkla sıvanmadığı gibi din ve vatan için yapılan hasbî çalışmalarda çamur atmakla milletimizden saklanamaz!

Netice;
“2019 seçimleri İstiklâl Harbi kadar mühimdir! Cumhur ittifakının karşısında kurulan çamur ittifakı, tam bir Yeniçeri ittifakıdır! Planları; büyük şehirleri alıp, belediyelerin desteğiyle genel seçimleri kazanmaktır! Bu kirli oyunu bozmak için seçimler öne alınarak 15 Temmuz 2018 Pazar günü genel seçim ve 2019 yılının Mart ayında da yerel seçim yapılmalıdır” tavsiyemizi bir kere daha tekrarlıyoruz!

Çamuriyetçilerin güvenceleri Amerika, Avrupa ve İsrail olsa da Milli Cumhur’un güvencesi Allah’tır (cc)! ve feraset sahibi Milletimizdir!
 O Allah (c.c), ne güzel vekil ve ne güzel kefildir!
 Allah (c.c), üç aylar hürmetine Çamuri İttifakın kirli oyunlarını bozacak feraseti ve mazlumların feryatlarını sevince dönüştürecek kararları acilen alacak cesareti iktidarımıza, bürokrasimize ve cumhuri ittifakımıza nasib etsin!

Yıllarca Milli çizgide omuz omuza beraber yürüyüp beraber ıslandığımız mücadele arkadaşlarımızı da çamuri ittifakın makam tuzaklarına düşürmesin! Cumhuri ittifaka katılarak, seçim sonrası özlenen milli muhalefeti millet meclisimizde oluşturmalarını nasib etsin! İşte asıl saadet ve mutluluk budur! 

İnşallah Salı akşamı saat 20:45’te Akit TV Canlı yayını MİLLİ DİRİLİŞ programında görüşmek üzere Allah’a emanet olunuz. Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun. Selâm ve dua ile..