Bismillah…

Tespit zaafım varsa mazur görüle. Ben  Oda Tv ve Sözcü’yü Atatürkçülerin ve muhalefetin fikir gücü gibi görürüm. Cumhuriyet gazetesi yazarları da böyle görülebilir.

Soner Yalçından Necati Doğru’ya, Uğur Dündar’dan Ege Cansen’e Kamâlist Sol’un bu profesyonellerini tanır, zaman zaman da okurum. Söner Yalçın’ı bir ölçüde farklı görürsem de birbirlerinden farksızdırlar.

Gerçek Atatürkçüler var mı bilemem.  Ama hâlâ “Mustafa Kemal” diyebilen Kamâlistlerin seçime giren özel bir partisi olsa, yüzde bir dahi oy alamayacağını bilirim. 5816 ile korunan bir insanın bağlılarına hangi akıllı itibar eder.

Erdoğan Bir Halk Çocuğudur

Recep Tayyip Erdoğan ruhu İslam ile bağlantılı Kasımpaşa’lı bir halk çocuğudur. Ama yasal olarak da, fiili olarak da demokratikleştirdiği laikliğe bağlı adamdır. Kaldı ki böyle de olmak zorunda.

Onun son seçim dahil yirmi bir yıldır bütün seçimleri kazanmasının sebebi, halkımızın inançları ve tarihi ile barışık olmasıdır. Son iki yüz yıllık tarihimizin en büyük atılımlarına ve teknolojik hamlelerine öncülük yapabilmiş olmasıdır. Hataları olmakla birlikte Allah’ın lütfuyla dünya liderlerinden biri olabilmesidir.

İslam Açısından Eleştirilebilir Yönleri Çook

İslam açısından bakıldığında Muhterem Erdoğan’ın eleştirdiğimiz birçok yönü var. Olması da doğal. Sonuçta laik düzenin insanı. Yürürlükteki Anayasal düzene gereğinden fazla yaklaştığı için de son seçimde halkımız ciddi bir uyarı da yapmış durumda.

Biz Onun başarılarının sırrını biliyoruz da, Kamâlist Sol veya CHP bunu bir türlü anlamıyor, anlamak istemiyor.

Seçimlerden sonra yani bu gün 16 Mayıs’ta Oda tv’ye baktım.  Cumhuriyet gazetesine nazar eyledim.  Sözcü yazarlarının hepsini okudum. Okuyunca da Erdoğan’ın seçimleri niçin kazanabildiğini anlayabildim.

Düşünce Yoksunu Muhalefet

Böylesi  gerçeklerden kopuk  düşünce yoksunu yazar çizer takımı ve siyasi muhalefet kişiye yalnızca güç yatar.

Demokrasi kahramanı olan Erdoğan’ın bıkılıp usanmadan dile getirilen eksiklilerinin tamamı kişisel hatalarından çok sistemsel olup zalim seküler/laik  kapitalist düzenden kaynaklanıyor.

Dünyada bir avuç zalim kapitalisti, 4-5 milyar insanın mal varlığına sahip kılan bu gavur kapitalist düzene değil alternatif oluşturmak eleştiri getirebilen bir Kamâlist Sol birikim ve muhalefet var mı?

Yüzlerce defa yazdık. Borca Dayalı Para Sistemi ve Faize Dayalı Ekonomik yapı tüm maddi sıkıntıların kaynağı. Amerika ve  İngiltere bile bizden beter durumda.

İstanbul sanayi odası başkanının ifadesiyle kazanılan her yüz liranın 55 lirasını bankacılık sistemi yutuyor. Üstelik bankacılık,  mevduatlarının 15—20 katı yapay para oluşturuyor, faize vererek de rantını emiyor.

Geçelim,  şimdilerde yüzde  otuzlardan mevduat toplayan bankacılığa Merkez bankası yüzde 8.5 faizle  borç  veriyor.

Recep Tayyip Erdoğan bu zalim istemi aşamıyor ve giderek borçlanıyor. Peki onun sistem kaynaklı bu en zayıf noktalarını oluşturan bu durumu olsun  eleştirebilen veya alternatif bir teklif sunabilen millî  Kamâlist Sol var mı?

Yok. Ama faizci düzen meddahları var.

Maddeci eğitim sistemi ile dünyada ve Türkiye’de insan çürütüldü. Siyasi partiler dahil toplumun her kesiminde çıkarcılık kol geziyor. İslamisini geçtik.   Eğitimde daha akılcı ve gerçekçi bir devrim teklifi yapılabiliyor mu?

Laiklik de laiklik, Atatürkçülük de Atatürkçülük. Üstelik onun adına insanlığı tehdit eden materyalizm, rakıcılık, zina ve eşcinsellik gibi her tür sömürüye övgü.

Kamâlist Sol katkı vermediği gibi engel de oluyor. Kaybeden de  milletimiz oluyor.

Halk Eğitimli Cahil Değil

Halk cahil ama eğitimli cahil değil. Bakıyor ve yine de Erdoğan’dan bekliyor. Haklı,  bu sebeple onu ikinci turda yeniden seçecek. Biz de yardımcı olacağız

Bizden duymuş olun, İslam’a dönüşle halk devrimleri yapılamazsa Erdoğan da bitmek üzere. Bu düzenin geleceği yok.

Engelleri Kamâlist Sol değil, Erdoğan’ın yardımıyla  ciddi Müslümanlar aşacak. Ülkemizin geleceği için aşmak zorunda.

Ey Kamâlist Sol!

İnsanlık çizgisi olan İslam’a dönüş yapamazsanız ateizme ve deizme açık laikliğiniz ve Atatürkçülüğünüzle çok daha iktidar beklersiniz.

Hadi biz yanılmış olalım. Seçildiniz, peki siz bu batırıcı Batıcı kafa ile ne halt edebileceksiniz?

Ali Rıza Demircan