8'inci yayın yılına giren Derin Gerçekler; sıradışı fikirleri, özgün ve cesur yorumlarıyla tanınan Abdurrahman Dilipak ve GenelKoordinatörümüz Bülent Deniz'le birlikte yeni yayın döneminde de sevenleriyle buluşacak.

Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu ve Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın yorumladığı Derin Gerçekler yine ses getirecek.

Yıllarca Akit TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ikili, yeni yayın döneminde Habervakti.com ve Youtube başta olmak üzere, Dilipak ve Deniz'in tüm sosyal medya mecralarından canlı olarak izleyicisiyle buluşacak.

Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti

Farklı bir bakış açısıyla, konuşulmayanları konuşan Dilipak ve Deniz'in gündemüstü konularla yaşanan gelişmelerin perde ardında kalan gerçeklerini dile getirdikleri program Derin Gerçekler Habervakti.com üzerinden de takip edilecek.

Derin Gerçekler, her zamanki gününde ve her zamanki saatinde Youtube ve tüm sosyal medya kanallarında canlı yayında izleyicisiyle buluşacak.
İlk yayın tarihi henüz duyurulmayan program merakla bekleniyor.

Canlı yayını takip edebileceğiniz platformlar:

Habervakti