Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun! )                    

Ak Parti hükümetleri, Allah’ımızın lutfü, ikramı ve milletimizin teveccühüyle son altmış yılın en güçlü iktidarı olarak tüm siyasi, finansal, hukuki ve askeri komplo, entrika ve engellemelere rağmen ayakta kalmayı başararak siyasi tarihimizde çok önemli bir yer edinmiş oldular.  

Akl-ı selim, sabır, istişare ve kollektif akılla hareket ederek bir çok oyunu bozarak yürüyüşüne de devam etmektedir. Ve her türlü zorluklara rağmen mazeret üretmeden maddi manevi devasa hizmetleri yaptıklarına şahid olduk, olmaya da devam ediyoruz! 

Ancak mandacı muhalefet, çarpık ürkek ve sorumluluk almaktan kaçınan bürokrasi ve içerideki mental ve metal yorgunluğun kıskacına düşmüş, atalet ve gaflet içindekiler sebebiyle, hala tam muktedir olma konusunda sancılar çekilmekte olunduğunu da görmekteyiz. 

Ülkemizin ve Milletimizin güçlenmemesi için uğraşan harici ve dahili çevreler ile içimizdeki hırs ve hased ehlinin gaflet İttifakı şer oyunlarına ve derin ihanetlerine büyük bir gayretle devam ediyorlar! 

Dün olduğu gibi bugün de ellerindeki tüm imkanları bir araya getirmekte ve bu aziz milletin kuyusunu kazmak için gece gündüz çalışmaktalar! Ve bu amaçları uğruna ihtilaf ettikleri, ayrıştıkları her sorunu bir kenara koymuşlar ve zıtlıklarına rağmen ittifaklar içinde sinsi bir mücadeleye girmişlerdir. 

En belirgin hedefleri ve olmazsa olmaz amaçları; önlerinde engel olarak gördükleri Ak Parti iktidarını yıkmak ve tabi ki Başkan Erdoğan’ı ilk fırsatta makamından indirmektir. Bu planlarını hayata geçirmek için her türlü enstrümanı kullandılar ve kullanmaya da devam edecekler. Bunun için ise ilk hedef önümüzdeki genel seçimlerdir. 

Her platformda söyledik, tekrar söyleyeceğiz! Mutfak Yangını sebebiyle sandıkla geldik ve bugün en çok mutfak yangınına dikkat etmeliyiz! 

Genel Seçimlerde tekrar bir kazaya uğramamak istiyorsak kardeş olmaya, birleşmeye ve akıllı adımlar atmaya mecburuz Mal, Makam gibi Nimetlere nankörlük eden, kıymetini bilmeyen, hakkını Eda edemeyen İktidarda ve halkta İlahi tokadı yemeye mahkumdur! 

Bu sebeple İktidarımızın da ve Milletimizin de aşırı yanlış yapma ve yanlışlarda ısrar etme lüksü yoktur! AK Parti’si kuruluşundaki Devlet-Millet kaynaşmasını arttırıcı icraatlarını yaygınlaştırmalıdır !  

Acilen ve acilen mutfak yangınını ve Pazar Yangınını söndürmek zorundayız! Zamları frenlemeye mecburuz! Büyük Holdinglerin, marketlerin ve gıda-sebze-et vs hal zamlarını milletimize anlatabiliriz! Ama İktidarın birebir kendi sorumluluğunda olan Doğalgaz, Benzin, Mazot, Gübre ve Elektrik vs. ürünlere zamları halkımıza asla anlatamayız! İktidarımız, kendisini İktidara getiren Halkımızı, Dolar ve zam saldırılarından kurtarmaya mecburdur ve mahkumdur! 

Orta Direği fakirleştiren bu ve benzeri zamlar Vatandaşımızın sağlıklı düşünerek doğru karar vermesini engellediğini unutmayacağız. Bu zamlarla büyük bir seçmen öfkesinin oluştuğunu görmek zorundayız. 

Vatandaşlarımızın maddi ve manevi mutluluğunu acil Ekonomik desteklerle sağlamaya mecbur ve mahkumuz! 

Malum medya çatlasa da söylüyorum patlasa da, Beyt’ul Mal milletindir ve milletin refahı için kullanılmalıdır. İktidar, iktidarda kalmak adına değil, mutlak ve yegane vazifesi olan halkının refahını korumak ve arttırmak adına, kaynakları israf etmeden ve doğru kullanarak vatandaşın cüzdanına ve  pazarda ki filesine kaynakları yönlendirmelidir. 

Ayrıca Ülkemize giren İthalat Ürünlerini ve Mallarını Ülkemizde üretilmesini ve elde edilmesini sağlayarak, İhracatı artırarak İşsizlik felaketini ve döviz ticaretini acilen önlemeliyiz! 

Fertlerde, ailelerde ve devlet kurumlarında devam eden aşırı israf felaketini ahlaki ve uhrevi eğitimle, sohbetle ve tasarruf tedbirleriyle önlemeliyiz! Aksi halde; İsraf eden fert, aile, iktisadi ve siyasi İktidarlar mutlaka İflas etmeye mecburdur ve mahkumdur. 

Kısaca İktidarımız Ülkemizin tüm seçmenlerine verdiği sözleri yerine getirmeye ve her sahada başarılı olmaya mecburdur ve mahkumdur! 

Allah’ımız; aziz milletimiz, Ümmet-i Muhammed ve İnsanlığın faydasına çalışma yapan, alın teri akıtan ve gayret edenlerin daim yar ve yardımcısı olsun. Amiin 

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksamızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve Receb-i Şerif Ayımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

 www.habervakti.com

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook:  @sevkiyilmaztr    @sevkiyilmaz1955

İnstagram: sevkiyilmaztr