İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken İsrail'den Orta Doğu'da yeni bir savaşın kapılarını aralayan açıklama geldi.

İSRAİL LÜBNAN'A KARŞI SAVAŞ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İsrail ordusunun açıklamasında, savaş hazırlıklarının Kuzey Bölge Komutanlığı tarafından geçen hafta yapıldığı, müfrezelerden başlamak kaydıyla, piyade ve istihkam birlikleri, tankçı ve topçuların da katıldığı taburlar düzeyinde birliklere yoğun eğitimler verildiği belirtildi.

Öte yandan İsrail ordusu, Gazze saldırısından önce yaptığı gibi Lübnan sınırına yakın bir bölgede askeri tatbikat gerçekleştirdi.

İsrail askerleri hem bölgeye yığınaklarını artırmaya başladı.

İsveç'te polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı İsveç'te polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırı

İSRAİL 'HİZBULLAH GERİ ADIM ATMAZSA BEDELİNİ LÜBNAN ÖDEYECEK' DEMİŞTİ
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Savunma Bakanı Yoav Gallant birçok kez, kuzey sınırı ötesinde Lübnan'daki Hizbullah güçlerine karşı savaş açılmasına dair açıklamalarda bulunmuştu.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hizbullah'ın geri adım atmaması halinde bunun bedelini tüm Lübnan'ın ödeyeceğini kaydetmişti.