Amerika'da, Avustralya'da, Yunanistan'da, Amazon yağmur ormanlarında ve Türkiye'de çıkan büyük ölçekli yangınlar, rastlantı mı sizce?!.. 


Kazakistan bozkırlarında yaklaşık 60 bin antilopun üç gün içinde aniden ve açıklanamayan toplu ölümü, rastlantı olabilir mi?!.. 


Küresel ölçekte virüs salgınları,

Büyük ve ani oluşan seller, depremler, tsunami ve kasirga felaketleri,

Kütlesi çok büyük buzul erimeleri, 

Çekirge sürüsü istilari..


Bunların hepsi sadece rastlantısal doğa olayları olarak ifade edilebilir mi?!.. 


Küresel ısınmanın ulaştığı tehlikeli boyut, 

Sosyolojik sorunlar, 

Gelir adaletsizliği,

Ekonomik krizler,

Yaşanan göçmen trajedileri,

Savaşlar,

Kıtlık,

Yoksulluk..


Siyasal, ekonomik, dini, kültürel değerlerde maniplasyonlar ile yozlaştırma, 

İstikrarsızlık, güvensizlik ortamları, kaos.. 


Ve aşağıdaki kavramlarla tezgahlanmış YENİ DÜNYA DÜZENİ!


DIGITAL WORLD : Yapay zekanın geliştirilmesi ve robotların insanların yerini alması, dijital dünya. 

5G (5th Generation) : Yüksek frekans ve yüksek bant genişliği kullanan Beşinci nesil mobil ağ ya da kısa adıyla 5G. 

SINGULARITY : Yapay zekanın insan zekasının ötesine geçerek, medeniyeti ve insan doğasını radikal bir biçimde değiştirmesi, teknolojik teklilik. 

TRANSHUMANISM : Teknoloji kullanılarak insanın fiziksel ve bilişsel yeteneklerinin artırılması ve yaşlanma ve hastalanma gibi arzu edilmeyen veya gereksiz görülen yönlerinin ortadan kaldırılması yani süper insan oluşturma. 

GENDER REVOLUTİON : Cinsiyet Devrimi. Erkeklerin kadınlaştırılıp, kadınların erkekleştirilmesi, ailelerin parçalanması, çocuksuz aile ve ayrı yaşayan cinsiyetsiz bireyler oluşturma. Lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel sapkınlıkların ve ardından da robotlarla cinsel birliktelik, pedofili, zoofili, tecavüz, ensest ilişkiler ve eşyalarla birliktelik gibi iğrençliklerin normalleştirilme çalışmaları.

İNSAN GENOM PROJESİ : Öjeni Programı: “kötü genlerin” belirlenmesi ve özel ilaçlar, biyolojik silahlar ve hastalıklar yoluyla yok edilmesi.

BLOCKCHAİN : Şifrelenmiş işlem takibi sağlayan dağıtık veri kayıt sistemidir. Bir veritabanı değildir çünkü kaydedilen veri bir daha değiştirilemez veya silinemez. Bu teknolojiyi bu kadar büyük yapan asıl olay ise merkezi bir otoriteye ihtiyaç duymaması. 

KRİPTO PARA / BİTCOİN : Merkezi bir otoritesi olmayan, arkasında Blockchain teknolojisini kullanan ilk ve en popüler dijital para birimidir. Bitcoin’de yapılan tüm işlemler Bitcoin’in Blockchain’i üzerinde tutulur ve tamamen halka açıktır. Yani isterseniz siz de Bitcoinin Blockchain veritabanını indirebilir ve bugüne kadar yapılmış tüm işlemleri görebilirsiniz. 

SPACE COLONİES : ABD merkezli uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk'ın girişimiyle, dünyanın en güçlü roketi, Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Üssü'nden uzaya fırlatıldı. Elon Musk, uzayda koloniler kurmak için çalışıyor. 


Alışageldiğiniz tüm kavramları ve işlerliklerini, zihninizde canlandırdığınız anlamlarını, unutun! 


İnsan, inanç, devlet, ekomomi, siyaset, ticaret, aile, eğitim, ahlak, kültür, ziraat, sağlık vb… 


NUH TUFANI gibi, dunyaya yeni bir reset atılıyor : 


DIGITAL DELUGE / DİJİTAL NUH TUFANI! 

FE EYNE TEZHEBUN / BU GİDİŞ NEREYE?!..