Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın ev sahipliğindeki toplantıda adaylarının Murat Kurum olduğunu duyurdu. Kurum, ilk açıklamasında, "Hep birlikte İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz. Keyfimiz için değil kentimiz için çalışacağız." dedi.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz'a konuşan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce 31 Mart seçimlerine ilişkinde değerlendirmelerde de bulundu.

"CHP İLE ALIŞVERİŞ YAPACAĞIZ"
Seçimlerde ittifak konusu için "Onurlu bir ittifak. Biz gidip CHP’ye “Şunu ver” demeyeceğiz. Öyle bir talebimiz yok." diyen İnce, Saymaz'In "İlla ki bir alışveriş olacak." sözleri üzerine "Olsun, tabi ki olsun." diye cevap verdi.

"İZMİR ÇANTADA KEKLİK DEĞİL"
CHP'nin kalelerinden bilinen İzmir için İnce "İzmir kolay mı dersin? İzmir zor. Niye zor? İyi Parti aday çıkarıyor çünkü. DEM Parti de çıkarabilir. İzmir çantada keklik değil." dedi.

Özel'den Kılıçdaroğlu'nun 'sarayla müzakere' eleştirisine cevap Özel'den Kılıçdaroğlu'nun 'sarayla müzakere' eleştirisine cevap

"CHP'DE EN AZ KALAN ATATÜRKÇÜLER"
CHP'deki yıllar içinde yaşanan Atatürkçü tasfiyeleri hakkında İnce "CHP’de en az kimler var artık? Atatürkçüler. Onlar gittiler ve kenarda kaldı." dedi.

"İSTANBUL İÇİN EN İYİ ADAY MURAT KURUM"
İnce 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı ilan edilen Murat Kurum için 'Bence en iyi adayı koydular İstanbul’a.' yorumunu yaptı.