Bahçeli'ye 'soyadını taşıyamıyor' demişti! Erbakan'dan cevap geldi... Bahçeli'ye 'soyadını taşıyamıyor' demişti! Erbakan'dan cevap geldi...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "(İstanbul'un sorunları) Ümit ediyorduk ki bu dertler, bu problemler yeni gelen arkadaşlar vasıtasıyla düzelir, geride kalır. Ama maalesef bu beklentilerimiz, arzu ettiğimiz neticeleri doğurmadı." dedi.

AA'da yer alan habere göre Saadet Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı tanıtım toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, İstiklal Marşı okunduktan sonra video gösterimi yapıldı.

İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı'nın açılış konuşmasının ardından partinin İBB Başkan adayı Birol Aydın takdim edildi. Aydın, yaptığı konuşmada, İstanbul'da yaşamanın zorlaştığını, bu şehirde en temel meselenin deprem riski olduğunu söyledi. İstanbulluların kendilerine dayatılmaya çalışılan seçeneklere mecbur olmadıklarını ifade eden Aydın, bu nedenle "Başka bir İstanbul mümkün" sloganıyla yola çıktıklarını dile getirdi.