Bismillahirrahmanirrahıım
Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Bizi Ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

(Ve Ey Resulüm! Kelime-i Tevhid’de adını adımla beraber anmak, böylece yerde ve göklerde saygınlığa ulaştırılmak suretiyle) Senin zikrini (şanını ve ünvanını) yükseltip (şerefini) arttırmadık mı? (İnşirah S.4)” İlahi Mesajının bir mucizesi olarak dünya’da her gün Kuran-ı Kerim’den çok okunan hiçbir Kitab ve Hz. Muhammed (s.a) Efendimizden çok anılan hiçbir şahsiyet yoktur! Ve asla da olmayacaktır! Aleyhte yapılan her türlü propagandalara, saldırılara ve engellemelere rağmen tarih boyunca başarılı olamadılar ve olamayacaklarda!

Milyonlarca Cami’nin minarelerindeki Ezanlarda, Namaz öncesi Kametlerde, namazın içinde ve dışındaki Salavat-ı Şerife’lerde her gün milyarlarca defa anılan tek şahsiyet ve tek Önder sadece ve sadece Hz. Muhammed (a.s) Efendimizdir!

Hak ve gerçek bu iken;

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin Kutlu ve Mutlu Doğumunu sadece Diyanet İşleri Başkanlığımızın kutlaması eksiktir! Noksandır!

Zira; Allah’ın (cc) yeryüzündeki elçileri olan Peygamberler, ruhban sınıfının liderleri değil, tüm İnsanların, tüm kurumların Önderleridir! Ve İslam’da da zaten ruhbanlık sınıfı yoktur!

Hepsi zulme ve zalime başkaldıran yiğitlerdir! Kölelerin ve tüm ezilenlerin hamisi ve Kurtarıcı Önderleridir!

İlmin, Hakkın, Adaletin, Sevginin, Sadakatin, Merhametin ve güzel ahlakın yaşayan örneği Önderlerimizdir!

Hukukun, İktisadın, Siyasetin, Savaşın, Barışın, Sağlığın velhasıl hayatımızın, huzurumuzun ve bereketimizin rahmet örneği Önderlerimizdir!

Tüm Hristiyan âlemi Hz. İsa (a.s) Efendimizin mucizevi doğumunu devlet töreniyle haftalar öncesinden kutlarken, doğumu aşkına; çalışan-çalışmayan, inanan-inanmayan herkese ikramiye verirken biz ne haldeyiz? Ne zaman dirilip uyanacağız?

Peygamberlerin sonuncusu, tüm varlık Âlemine Rahmet ve Hidayet Önderi olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin doğumunu Devlet Töreniyle, tüm Resmi ve Sivil Kurumlar tarafından ne zaman kutlayacağız?

Resmi günleri ve zafer haftalarını özel yapım 3 boyutlu gösteriler, sinevizyon gösterimleri, lazer şovları ve içeriğine uygun konserlerle kutlayan İletişim Başkanlığımızdan bu yıl ki Kutlu Doğum Mevlid Gecesi’nde muhteşem bir anma ve Efendimizi anlama programını heyecanla bekliyoruz.

Ana okullarımızdan liselerimize kadar Siyer-i Nebi ve Ahlak dersleri niçin seçmelidir? Niçin mecburi ders değildir? Üniversitelerimizde bu dersler ne zaman mecburi olacak?

Sevgili Peygamber (s.a) Efendimizin en büyük emaneti Ana Yasamız Kur’an-ı Kerim’i nefsimize, neslimize ve ülkemize ne zaman Hayat Kitabı yapacağız?

Unutmayalım ki;

Ülkemizde ve Dünya’da İlmi, siyasi, iktisadi ve Fikri İktidar; ancak ilim ve ahlakla donanmış Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim! Sana uymayan ölçü, hayat olsa teperim!” inancıyla sadece Peygamberimizin İzinden giden dindar nesillerle gerçekleşir!

"Hiç kuşkusuz Allah ve Melekleri, Peygambere Salat ederler.( Allah, Peygamberine karşı çok merhametlidir; O’na daima sevgiyle yönelir. O’nu över, O’na değer verir, işlerini bereketli kılar, ismini yüceltir ve O’nun üzerine Rahmetini indirir. Meleklerde Peygamberi çok severler, O’nun en yüce makamlara ulaşması, İslam'ın ve Müslümanların üstün gelmesi için Allah'a dua ederler. O’nun şerefini gözetmeye, şanını yüceltmeye özen gösterirler.) O halde Ey inananlar! Sizin kurtuluşunuz için her şeyini feda eden bu Peygamberin izinden yürüyün, tüm gücünüzle davasını destekleyin, O’na saygılı ve edepli olun! Böylece Siz de O’na Salat edin ve O’na tüm kalbinizde esenlikler dileyerek, içtenlikle selam edin.” ‘’Çirkin iftiralarla İslam'a saldırarak Allah'ı gazaba getiren ve O’nun Peygamberini sözüyle, yazısıyla ve eylemiyle inciten münafıklara, kâfirlere ve zalimlere gelince, Allah, onları dünyada da ahirette de lanete uğramış (rahmet ve affından kovmuş) ve onlar için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır." (Ahzab S. 56-57. Ayet-i Kerime tefsirli meali) ilahi mesajları ışığında Sevgili Peygamberimizi dünyaya teşriflerinin Miladi 1449. yılında saygıyla hürmetle, muhabbet ve teslimiyetle anıyoruz! O’nun dünyamızı şereflendirdiği mübarek Rebi’ulevvel ayının 12. Gecesi, 28 Ekim Çarşamba günü ifa edeceğimiz Mevlid Gecemizi şimdiden tebrik ediyorum.

Allah (c.c), ülkemizi ve hepimizi sadece Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin İzinden ve yolundan gidenlerden eylesin.

Amiin!

Salı Akşam saat 20.30’da Akit Tv ve Kanal 68 Canlı yayın “Milli Diriliş!” programında “Kutlu Doğumu” sohbet ve dualarla anmak dileğiyle Allaha emanet olun!

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb, terbiye ile eğitilecek Din ve Vatansever nesillerimizin kuracağı “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr