Şimdi de Hedef Çocuklar mı?

Paris'teki Necker Hastanesi alarma geçti!..

Yeni bir virüs… Bu Virüs Neden Çocuklara Saldırıyor?

Yeni çıkan bu hastalık İngiltere ve Fransa’da çok yaygın. Paris’te ki çocuk hastanesi olan Necker Hastanesi’nde vakalar gittikçe çoğalıyor.

Bu hastalık kas-adale ağrısına  (enflamatuar) doku hasarına sebep olan bir hastalık. Çocukların vücutlarının her tarafında ciddi anlamda kızarıklık, deride döküntüler, şişkinlikler yine deride şişmeyle (ödem) birlikte tehlikeli yüksek ateş gözlemleniyor. Ciddi anlamda bulaşıcı olan bu hastalığın şu an bir tedavi yöntemi yok. Buna ikinci Covid-19 vakası diyebiliriz. Bu salgının adını Kawasaki hastalığı koydular. Japonya’da çocuk doktoru Tomisaku Kawasaki 1967’de bu hastalığı tespit etmiş. Hastalığın adı da o günden bu güne haliyle Kawasaki olmuş.

Birileri Firavunlar ile yarışarak Allah’la hesaplaşmaya ve kötülükte şeytanla yarışmaya devam ediyor anlayacağınız.

Paris bölgesinde bu salgından yirmi çocuk etkilendi.

Coronavirus salgını (pandemi) ile Kawasaki hastalığı arasında bir bağlantı var mı? İngiliz Sağlık Bakanı Matt Hancock Salı günü yaptığı açıklamada, İngiliz sağlık yetkililerinin yakın zamanda az sayıda çocuğu etkileyen bu ciddi hastalık hakkında bilgi edinmeye çalıştıklarını söyledi.

Son zamanlarda ortaya çıkan bu hastalık, nedeni bilinmeyen, küçük çocukları etkileyen damar yolu-damar tıkanıklığı rahatsızlığı ( vasküler bir sendrom) olan Kawasaki hastalığına benziyor. Bu konuda Necker Hastanesine göre, Paris bölgesinde yaklaşık yirmi benzer vaka tespit edilmiş.

İngiltere ve İtalya‘da da benzer vakalarda sayılarda artışlar gözlemlenmeye devam ediyor.

Bu hastalık 2020 Nisanına kadar Japon genine yatkın bir hastalıktı. Her ne oldu ise bu hastalık şekil değiştirdi. Avrupa’ya kadar geldi.  İşte 2020 Nisan’dan sonra bu hastalık Avrupa’da yoğun olarak İngiltere, Fransa ve İtalya’da baş göstermeye bu tarihten itibaren çocukların canını almaya başladı. Bu hastalık gün geçtikçe önü alınamaz hale geliyor. Büyüdükçe büyüyor. Kawasaki hastalığının Covid-19 ile bir etkileşime geçip geçmediği araştırılıyor. Kawasaki şekil değiştirerek (mutasyona uğrayarak) Covid-19 ile güç birliği etti mi? Etmedi mi? Merak edilen bu aslında.

Bilim adamları merak ede dursun bu Kawasaki, Covid-19 gibi ölümcül bir hastalık. Tekrarlayalım çok yüksek ateş, (ateş 38,5°nin altına düşmüyor) gözlerde şişme ve gözaltlarında kızarıklıklar, vücudun her tarafında iltihaplanma ile birlikte şişmeler,  yine kızaran dudakların etrafları çatlayarak kanama şeklinde seyrediyor.   

Kawasaki hastalığı 6 aylık bebeklerden 5 yaşındaki çocuklara kadar daha sık görülüyor.  Oran verecek olursak bu miktar  %75 civarında. Hastalığın %3 oranında ölümcül olması Covid-19 ile benzer bir yön olarak karşımıza çıkıyor.

Çocukların ölüm sebebi;

1. Genel olarak kalp durması, yani ana atar damarın tıkanması ve kanın yeterli kadar vücuda pompalayamaması.

2. Sebebi ise yine corona virüs’teki gibi insanın bağışıklık sistemini yok ederek bitkin düşürmesi yani yine bağışıklık sistemi üzerinde kasti çalışılmış (kötü niyetli) bir virüs tipi olarak karşımıza çıkıyor..

Maalesef Kawasaki hastalığının sınırlı bir tedavi yöntemi var. O da aspirin ve türevi ilaçlarla mümkün. Ama oda yeterli değil. Aspirin hepimizin bildiği gibi kanın sulanmasını ve vücut da kanın daha hızlı hareket etmesini sağlıyor. Burada kanı sıvılaştırmak yeterli değil. Atar damarın kapanmasını engelleyecek virüs yayılmasını/çoğalmasını meydana getiren (viral) oluşumları durdurmak gerekiyor.

Yine maalesef Kawasaki hastalığı ile ilgili yeterli vaka olmadığı için araştırmalara göre bilim adamları bu konu da yeterli çalışma yapmamışlar. Asıl sorulması gereken soru şu; bu hastalık ne oldu da tam bu sırada yetişkinlerin elini kolunu Covid-19 bağladığı anda çocuklarımızı da tehdit etmeye başladı? Yorumu size bırakıyorum.

Artık şunu bir sorgulamamız gerekmiyor mu? Bu musibetleri neden başımıza geliyor? Kim yapıyor? Fesadın kaynağı kim? İnsanlık düşmanı bu caniler kim veya kimler?

İnsanlık; bu insanlık düşmanı, satanist canileri hangi taşın altına saklanırsa saklansın çıkartıp cezalandırmadıkça başımıza sorun üstüne sorun açacaklardır. Esas failler, şeytanın yeryüzündeki temsilcileridir, saklandıkları Gargat Ağacı’nın altından çıkartılıp hesaba çekilmelidir.

Selam ve Dua İle Allah’a emanet olunuz.