CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine karşı 'değişim' hareketi başlatan Ekrem İmamoğlu'na yakın yayınlar yapan Halk TV ile sözleşmeleri sonlandırdı. Halk TV'nin ardından yeni hedefi Oda TV oldu.

İYİ Parti'de bir üst düzey istifa daha! İYİ Parti'de bir üst düzey istifa daha!

Yaşananların ardından kendisine yeni hedef belirleyen Kılıçdaroğlu, Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Soner Yalçın'ın CHP'nin yandaş gazetecileri fonladığını söylemesi üzerine "Odatv'nin geliri nereden onu sorun? Eskiden açıp okurdum, şimdi güvenmiyorum" diye konuştu.

"KEMAL BEY AKLINI KAYBETMİŞ GİBİ, CHP'Yİ YIKIMA SÜRÜKLÜYOR"

Soner Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına cevap geldi. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Yalçın şunları söyledi:

“Üzgünüm Kemal Bey aklını kaybetmiş gibi. CHP’yi yıkıma sürüklüyor. 37 yıldır gazetecilik yapan bana bu çamuru attığı için onu hiç affetmeyeceğim, demek koltuk sevdası insanı bu derece kişilik erozyonuna uğratıyor. Koca CHP Genel Başkanı, dedikoducu yaşlı teyzelere benzedi, her gün bir tuhaf söz söylüyor. Odatv hesapları her yıl denetime uğruyor ve bunu bilmesine rağmen yalan konuşuyor. Türkiye ve CHP için üzgünüm. 6 aydır Odatv okumuyormuş, daha geçen gün arayı düzeltmek için ne yaptığını kime ne telefon açtığını kendisi açıklasın, ayıptır.”