Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salât ve selam olsun!

Cumhurbaşkanı Hükümet sisteminden sonra Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleriyle, Mahalle ve Köy Muhtarlarının yetki, etki ve sorumlulukları fiilen daha artmış durumda! Devletin yükünü ya azaltacaklar ya da yüke yük katacaklar! Beş yıl sonra yapılacak Devlet Başkanlığı seçiminde; ya zaferi ya da hezimeti yaşatacaklar!

Bu nedenle; Mahalli İdareler Seçimi, Milletvekilliği Seçiminden çok daha önemli bir konumda!

Son seçim sonuçlarında, Mandacı Muhalefet hezimet yaşasa da aradaki farkın az oluşu sebebiyle Mahalli İdareler seçimlerinde de şer ittifakı kuracaklar! 

Ve bazı Belediyelerdeki izahı mümkün olamayacak tüm argümanları kullanacaklar!

Bu şer oyun ve ittifakı bozmak için;

Mahalli İdareler Seçimlerinde de milli çizgideki partilerle resmi ittifak yapılmalıdır!

Dost, akraba, ahbap-çavuş ilişkilerine yüz vermeden, şahısları memnun etme yerine; umumun menfaati tercih edilmelidir!

Bu yeni dönem de, aday adayları Genel Merkezin istihbarat, ehliyet, emanet, sadakat ve ahlak kriterleri süzgecinden geçtikten sonra adayları STK yönetimlerinin ve tüm Parti Üyelerinin katılacağı ön seçimle taban belirlemelidir!

Çünkü Tavanın adayının Tavana, Tabanın adayının da Tabana hizmet ettiğini tecrübelerle hâlâ yaşıyoruz!

Ayrıca her şehirde Kanat Önderlerinden oluşturulacak Hasbi, Akil Heyetleriyle istişareler yapılmalı ve onların da görüşleri alınarak aday adayları Genel Merkez süzgecinden geçirilmelidir!  

Helal ticaret meşrudur! ama merkezi ve mahalli idarelerdeki ihalelerle ilişkisi olan kişiler asla başkan ve meclis adayı yapılmamalıdır! 

Bu kişilerin hepsi bilinmesine rağmen, maalesef yüzleri kızarmadan ve utanmadan yetkilerini dünyevi çıkarlarına alet etmeye devam eden bu malkolikler, makamlardan tasfiye edilmelidir! 

63 yıllık ömrünün tam 48 yılını acı ve tatlı tecrübelerle dolu Siyasi Mücadele ile geçirmiş bir kardeşiniz olarak adaylardaki kriterleri tesbit edip asla kimsenin gözyaşına bakmadan uygulamanın, başarının en büyük sırrı olduğu gerçeği unutulmamalıdır! 

Bu şer planı bozmak ve hezimet yaşamamak için aday olacak ve atanacak bürokratlarla ilgili alınması gerekli kriterler İslami İlkeler ışığında yeniden belirlenmelidir!

Bürokrasi de ve Siyasette makamlara geleceklerin İlahi kriterleri bellidir! Geçmişten bugüne anlata geldiğimiz altından da kıymetli bu İlahi yani İslami prensipleri ise daha kapsamlı olarak haftaya anlatalım İnşAllah! 

Allah (c.c), bürokrasi atamalarında ve aday tespitlerinde Devlet Başkanımız Receb Tayyib Erdoğan kardeşimize ve ekibine isabetli karar vermede Yar ve Yardımcısı olsun! 

Rüzgârını kesen kadrolardan onu halas eylesin! Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail kılsın!

Bu dua ve temennilerle, içimizdeki malum İsrailcilerin talimatlarıyla Yüz yıl evvel Cuma’yı Pazar’a çevirerek Cuma Tatili yasağının kalkması ve Ayasofya’nın acilen açılması, Siyonist ve Haçlıların Filistin ve Mazlum Coğrafyamızı İşgalini bizzat ellerimizle sona erdirilmesi dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!

 Allah ( c.c)’a emanet olununuz.

Selâm, sevgi ve duâ ile…